«Σώθηκε» στο 89' ο Ιωνικός, 1-1 με Ολυμπιακό στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Ιωνικού και του στέρησε τη δυνατότητα να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και τη χθεσινή νίκη του ΑΟΤ.

Ο Πόζογλου ήταν ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, καθώς με δικό του γκολ στο 55ο λεπτό, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0, αλλά στο 89ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας, παρότι έμειναν μακριά από τη νίκη μετά από 4 αγωνιστικές.

Ο διαιτητής Γκάμαρης υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γραικού πάνω στο Βλαχομήτρο και ο Κρητικός έκανε το 1-1. Προηγουμένως ο ρέφερι του αγώνα απέβαλλε τον Σούλη Παπαδόπουλο από τον αγωνιστικό χώρο. 

Η ομάδα του Βόλου, πέρα από το πέναλτι, διαμαρτύρεται και για μια φάση του 70ου λεπτού, ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας του Ιωνικού σε σουτ του Κουτσιανικούλη.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης (59΄ Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (81΄Κόλα).

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Καλλέργης (57΄ Παπατζίκος), Κρητικός, Σμυρλής (57′ Μακρίδης), Μάναλης (67′ Βλαχομήτρος).

Κίτρινες: Τσιάρας (44′), Κόλα (85΄)/ Ιωάννου (45′), Γκοτσούλιας (46′), Μάναλης (49′), Παπατζίκος (60′), Μουστάκης (74′), Κουρεπίνης (90+3′)

Κόκκινες: (Γκοτσούλιας 90′).

Κόκκινες: (Γκοτσούλιας 90′).πουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Καλλέργης, Κρητικός, Σμυρλής, Μάναλης

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep