Logo
Print this page

Ευχαριστίες και… διαρκείας

Ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαρίστησε την Καλαμάτα για τη φιλοξενία και ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Θερμά ευχαρίστησε ο Ολυμπιακός Βόλου τη διοίκηση της Καλαμάτας για τη φιλοξενία, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό του.

Αναλυτικά ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στη διοίκηση της Καλαμάτας και ιδιαίτερα στον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Παπαδημητρίου για την άψογη φιλοξενία της αποστολή μας στο μεταξύ μας Κυριακάτικο παιχνίδι.

Επίσης ευχαριστούμε και τον κόσμο της Καλαμάτας για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς να ξεχνούν πως το ποδόσφαιρο είναι κυρίως μια γιορτή του αθλητισμού. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος».

Παράλληλα, η «ερυρθόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη (7/11). Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ισχύει έως και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια ισχύουν για τους αγώνες έδρας Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:
VIP: 200 ευρώ (σκεπαστή κερκίδα – ονομαστική θέση – πάρκιγκ στον προαύλιο χώρο)
Απλά: 90 ευρώ
Συνδεσμιακά: 50 ευρώ (πέταλο)
Γυναικεία: 50 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38, 1ος Όροφος και ώρες 10.00-14.00 και 18.30 -20.30, εργάσιμες ημέρες (πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24210 62220), από το καφέ Da Luz (Δεληγιώργη 4 με Πολυμέρη) και από τον Σύνδεσμο των Austrian Boys μόνο συνδεσμιακά και γυναικεία (Αγ. Δημητρίου 17-Νέα Δημητριάδα) Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 19.00 – 21.00».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr