Logo
Print this page

Ευχαριστίες και… καρδιολόγος

Ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαρίστησε την αστυνομία Λάρισας, τους οπαδούς του, ενώ ανακοίνωσε την πρόσληψη καρδιολόγου.

Στη Λάρισα έδωσε τα δύο τελευταία παιχνίδια του ο Ολυμπιακός Βόλου, με Βέροια για το πρωτάθλημα και Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο και η ΠΑΕ ευχαρίστησε Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την άψογη συνεργασία. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φίλους της για την στήριξη, ενώ ανακοίνωσε την πρόσληψη του καρδιολόγου Κωνσταντίνου Πετρούλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την άψογη συνεργασία τόσο στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με την Βέροια στο Γήπεδο Φιλιππούπολης όσο και για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, που για ακόμα έναν αγώνα βρέθηκε στο πλευρό της. Η στήριξη τους γεμίζει δύναμη τόσο την διοίκηση όσο και το αγωνιστικό τμήμα να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Τέλος ανακοινώνεται πως ο καρδιολόγος κ. Κωνσταντίνος Πετρούλιας είναι πλέον μέλος της μεγάλης «ερυθρόλευκης» οικογένειας καθώς εντάχθηκε στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr