Logo
Print this page

Αποστολή με Ντούνη

Η 20άδα του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τη Βέροια την Κυριακή (6/10, 15:00) στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Ο Θωμάς Γράφας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Κουτσιανικούλης, Τσιάρας, Γραικός ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ στη διάθεσή του τέθηκε και ο Μάρκος Ντούνης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου συμπεριλήφθηκαν οι: Κλεμέντε, Ράντι, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Γραικός, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μακρυωνίτης, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας και Φαζός.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπενθυμίζει τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, τόσο για τους κατόχους διαρκείας, όσο και για εκείνους που θα πάρουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια.

Αναλυτικά:

«Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 2 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.

Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.

Απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους για την παραλαβή του εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Τέλος, παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μετακινηθούν μεμονωμένα στο πλαίσιο της ασφαλούς μετακίνησης τους από και προς το Γήπεδο Φιλιππούπολης».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr