Βαθμό παρά τις δυσκολίες

Θετικός είναι ο βαθμός στον Ασπρόπυργο για τον Ολυμπιακό Βόλου, που βλέπει πλέον Βέροια.

Με το θετικό αποτέλεσμα επέστρεψε στον Βόλο ο Ολυμπιακός από τον Ασπρόπυργο, με το παιχνίδι να λήγει 2-2. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτικοί στο φινάλε, ωστόσο έδειξαν μαχητικό χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε να αντιμετωπίσει την κούραση μετά τα 120 λεπτά στο Κύπελλο με την Αταλάντη, αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Γραικός είχε μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο Τσιάρας έγινε αναγκαστική αλλαγή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση. Ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του. Αλλαγή λόγω ενοχλήσεων έγινε και ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος όσο έπαιξε ήταν ιδιαίτερα κινητικός.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια, μιας και το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου αναβλήθηκε. Η αναβολή αυτή έγινε δεκτή με… ικανοποίηση από τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να ανασυνταχτούν.

Τέλος, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους φίλους του που βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο και την ομάδα της Δυτικής Αττικής για τη φιλοξενία. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο στάδιο του Ασπρόπυργου. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη, παρότι προκλήθηκαν από μία μειοψηφία οπαδών των γηπεδούχων.
Κράτησαν την ψυχραιμία τους, δεν αντέδρασαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ασπρόπυργου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή του Ολυμπιακού. Θα την ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στο Βόλο.

Η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο κόσμος του. Περιμένουμε την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Βέροια να δείξει τη μεγάλη δυναμική του, στηρίζοντας με την παρουσία του την ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep