Logo
Print this page

Απέκτησε Δεινόπαπα

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Δεινόπαπα.

Την επίθεσή του ενίσχυσε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς απέκτησε τον Θανάση Δεινόπαπα. Ο έμπειρος φορ έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Football League, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Super League με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Δεινόπαπα.

Ο Θανάσης γεννήθηκε στις 24/11/1988 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας, την περίοδο 2013-14, όπου και είχε καταγράψει 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αχιλλέα Τριανδρίας Θεσσαλονίκης το 2007-08, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα (Β’ Εθνική). Στην ομάδα του Ευόσμου κάθισε δύο χρόνια, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κέρκυρα με την οποία αγωνίστηκε τη χρονιά 2010-11 στη Σούπερ Λιγκ.

Στη συνέχεια έπαιξε στη Football League με Αναγέννηση Επανομής, Λάρισα, είχε ένα μικρό πέρασμα από τον Πανελευσινιακό στη Γ’ Εθνική, για να αγωνιστεί κατόπιν και πάλι στο πρωτάθλημα της Football League με ΑΟ Χανιά, Αγροτικό Αστέρα, Σπάρτη και Αήττητο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Θανάση στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr