Logo
Print this page

Διάψευση και αποστολή

Διέψευσε μεταγραφικά σενάρια ο Ολυμπιακός Βόλου και ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Άρη.

Στη διάψευση των σεναρίων περί ενδιαφέροντος για τους Μιχάλη Μπαστακό και Αργύρη Μπαρέττα προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικάη διάψευση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 διαψεύδει δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα μας να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Μιχάλη Μπαστακού και Αργύρη Μπαρέττα. Οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα ακολουθήσουν για την ομάδα θα ανακοινωθούν επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Άρη στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας, το οποίο θα αρχίσει στις 18.00 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει την ημέρα του αγώνα, στις 13.45 για τη Θεσσαλονίκη. Ο Θωμάς Γράφας επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Μπαρούτας, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Φαζός, Τσιάρας, Κόλα, Ρόκας, Λάσκαρης, Ράντι, Καναβός, Μπακουλάτι, Τζέφερσον, Στεφάνοβιτς, Καρακώστας, Κλεμέντε, Σκοπελίτης, Πόζογλου και Τσίτας.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr