Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προπονητής σε ομάδα - φάντασμα»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για το διάστημα προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου στο... άγνωστο.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησαν όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι να γίνει γνωστό ότι θα μετέχει στη Football League.

Αναλυτικά ο Βαζάκας είπε:

«Τον περασμένο Ιούλιο υπήρχε μόνο το όνομα, όταν μου έγινε πρόταση από τον κύριο Μποτσιβάλη, όμως πήρα το ρίσκο, αν και είχα άλλες προτάσεις και από τις 20 Ιουλίου με μπροστάρη, τον Τάκη Γιαννόπουλο, χρηματοδότη τον κύριο Μποτσιβάλη και εμένα προχωρήσαμε ότι μπορούσαμε για την ομάδα να κάνουμε και να πάρουμε ό,τι υπάρχει. Ηταν ο χειρότερος μήνας για μένα, ήμουν 17 χρόνια ποδοσφαιριστής και 23 χρόνια εξασκώ το επάγγελμα του προπονητή και πραγματικά δουλεύαμε και δεν ξέραμε γιατί δουλεύαμε. Κινδύνευα να είμαι προπονητής σε μία ομάδα-φάντασμα.

Ο Τάκης Γιαννόπουλος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Αργεντινής. Θα δείτε τι παίκτες ήρθαν, υπάρχει ταλέντο, δυο-τρεις παίκτες θα κάνουν αίσθηση στην Ελλάδα, θυμηθείτε το… Είναι μία ομάδα που χτίστηκε κάτω από το μηδέν. Το πρώτο μέλημα μας είναι να στήσουμε μία ομάδα που να πατήσει γερά.Κάναμε πολύ καλές επιλογές.

Θα δούμε τι θα δημιιουργηθεί για να πούμε ότι είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικήσει πράγματα ή θα πάει του χρόνου για την άνοδο, διότι η ομάδα έχει έναν λαό από πίσω… Κατ' αρχάς θα επιδιώξουμε να δούμε που πατάμε, τι ομάδα φτιάχνουμε και βλέπουμε…Το μόνο που εγγυήθηκα στον κόσμο, ο Βόλος θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, στόχος μας να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep