«Επιτακτική η έναρξη»

Επιστολή του ΟΦΗ σε Βασιλειάδη, ΕΠΟ και Football League.

Από τις 25 Ιουλίου έχει ξεκινήσει προετοιμασία ο ΟΦΗ και στο τελευταίο ΔΣ ήταν από τις πρώτες ΠΑΕ που ζήτησαν να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο (7-8/10). Η νέα μετάθεση, λοιπόν, προκάλεσε την αντίδραση των Κρητικών, οι οποίοι στο ξεκίνημα έχουν ταξίδι σε Σέρρες, Καρδίτσα και βλέπουν τα χρήματα που δαπανήθηκαν για εισιτήρια να είναι στον «αέρα».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, την ΕΠΟ, τη διοργανώτρια και όλες τις ΠΑΕ και ζήτησε να βρεθεί άμεσα λύση. Από τις ομάδες, παράλληλα, ζητά να συνηγορήσουν εγγράφως για να τονιστεί σε κάθε κατεύθυνση η επιτακτική ανάγκη έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

Προς :
1. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη
2. Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
3. Την Football League
4. Όλες της Π.Α.Ε. Football League

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, θέλει μέσω της επιστολής αυτής, να εκφράσει τον προβληματισμό και την αγανάκτηση της για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το Πρωτάθλημα της Football League και την έναρξη του.

Όπως όλοι γνωρίζετε στις 05/10 πραγματοποιήθηκε κλήρωση του ως άνω πρωταθλήματος και ορίστηκε ημερομηνία έναρξης η 22α Οκτωβρίου 2017, παρόλο που κάποιες Π.Α.Ε., μέσα σε αυτές και η δικιά μας, επιθυμούσαμε να ξεκινήσει νωρίτερα. Έκτοτε προέκυψαν οι παραιτήσεις του Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επικοινωνήσαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και κανένας δεν μας έδωσε σαφή απάντηση, για το αν και πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Είμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη και δεν γνωρίζουμε ποια ημέρα θα αγωνιστούμε, αλλά κυρίως αν θα αγωνιστούμε. Όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες για την ομάδας μας. Οικονομικό κόστος λόγω του ότι βρισκόμαστε στην Κρήτη και δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, λεωφορείων την τελευταία στιγμή, αλλά και αγωνιστικό κόστος, αφού ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας πριν 100 ημέρες και δεν έχουμε δώσει ακόμα ένα επίσημο παιχνίδι!!!!

Ζητάμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να δώσει άμεσα λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την Ε.Ε.Α..
Ζητάμε λοιπόν από όλες τις ομάδες της Football League να συνηγορήσουν εγγράφως στο αίτημά μας για να τονίσουμε όλοι μαζί στους αρμόδιους φορείς την επιτακτική ανάγκη της έναρξης του Πρωταθλήματος της Football League στις 22 Οκτωβρίου .

Ζητάμε από την Διοίκηση της Football League να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν από την μεριά της, για να υποστηρίξει το δίκαιο αίτημά μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις άμεσες εκ μέρους σας ενέργειες.

Για την Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Τσάλος».

Last modified onΠέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 13:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.