«Λόγω ανωτέρας βίας»

Επιστολή του ΟΦΗ στην ΕΠΟ, ζητά νέο ορισμό του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο ΟΦΗ επέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητά να οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Ξάνθη, η οποία δεν έγινε το Σάββατο (11/1) επειδή η ομάδα του Ηρακλείου κατέστη ανέφικτο να "πετάξει" για την ακριτική πόλη. Οι Κρητικοί αναφέρονται στην ταλαιπωρία που τράβηξε η αποστολή τους και κάνουν λόγο για «υπεράνθρωπες προσπάθειες» για να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, οι οποίες όμως τελικά δεν έφεραν αποτέλεσμα. Με την επιστολή ο ΟΦΗ ζητά να οριστεί εκ νέου το ματς, κάνοντας αναφορά σε ανυπέρβλητη αδυναμία προσέλευσης, λόγω ανωτέρας βίας.

Η επιστολή: «Η ομάδα μας αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι από Ηράκλειο για Καβάλα με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα. Η πτήση από Ηράκλειο για Αθήνα πραγματοποιήθηκε κανονικά όμως η πτήση για Καβάλα, στις 18.00, ακυρώθηκε λόγω των επικρατουσών εκεί καιρικών συνθηκών. Η αεροπορική εταιρεία (AEGEAN), μας μετέφερε σε μία βραδινή πτήση για Αλεξανδρούπολη (της 10ης ιανουαρίου), η οποία επίσης ματαιώθηκε. Μετά και από αυτό η ως άνω εταιρία μας μετέφερε σε πρωινή πτήση της Τετάρτης 11/01 στις 07:00 το πρωί για Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα μας διέμεινε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης 10/1 και προσήλθε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος την Τετάρτη 11/01 στις 06:00 το πρωί. Επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο όπου παρέμεινε έως τις 08:00. Ακολούθως μας ενημέρωσαν να αποβιβαστούμε, γιατί δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της πτήσης λόγω της σοβούσης κακοκαιρίας στο Νομό Έβρου.
Κατόπιν επαφών των υπευθύνων της ημετέρας ΠΑΕ, η αεροπορική εταιρεία μας ενημέρωσε ότι η επόμενη πτήση ήταν στις 15:30 και αδυνατούσε να μας μεταφέρει σε οποιαδήποτε άλλη πτήση».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, επισημαίνοντας ότι «ως εκ τούτου όπως και εσείς καταλαβαίνετε δεν ήταν εφικτό, να αφιχθούμε στον προορισμό μας (στην πόλη της Ξάνθης, προκειμένου να αγωνιστούμε στον προγραμματισμένο αγώνα Κυπέλου ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ, για τις 15:00 τηνΤετάρτη 11/1.

Τούτο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές μας και λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στη χώρα μας και ειδικά στους Νομούς του Έβρου. Με νεότερο έγγραφο μας, θα σας προσκομίσουμε και την βεβαίωση της αεροπορικής εταιρίας στην οποία θα αναφέρονται όσα σας αναφέρουμε παραπάνω. Κατόπιν όλων των ανωτέρω παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε εκ νέου ορισμό του ως άνω αγώνα, ο οποίος δεν διεξήχθη εξ αιτίας των όσων σας εκθέσαμε (ανυπέρβλητη αδυναμία προσέλευσης, λόγω ανωτέρας βίας)».

Last modified onΤετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.