Logo
Print this page

«Θέλω να κάνω την Κλούβα... Μπερναμπέου»

Ο εννιάχρονος οπαδός της Νίκης Βόλου, Αποστόλης Αρβανιτόπουλος, ζωγράφισε στο σχολείο το γήπεδο της ομάδας, "Παντελής Μαγουλάς", το οποίο όπως υποστήριξε θέλει να το κάνει... Σαντιάγκο Μπερναμπέου!

Τον ίδιον με τον πατέρα του στα κάγκελα της Θύρας 3 του "Παντελής Μαγουλάς" ζωγράφισε ο εννιάχρονος φίλος της Νίκης, Αποστόλης Αραβνιτόπουλος και η ομάδα της Μαγνησίας φρόντισε να το προβάλει από τα social media.

«Έναν πολύτιμο, μελλοντικό συνεργάτη φαίνεται πως εξασφάλισε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, για τη συνέχιση των βελτιώσεων στο Γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς".

Ο λόγος για τον 9χρονο Αποστόλη Αρβανιτόπουλο, ο οποίος, στο σχολείο του, κατά την ώρα του μαθήματος των Εικαστικών, σε άσκηση ελεύθερης έκφρασης, ζωγράφισε το "Παντελής Μαγουλάς", με εκείνον και τον πατέρα του στα κάγκελα της νέας Θύρας 3, ενώ σε ένα άλλο χαρτί σημείωσε μία πρόταση που μαρτυρά ξεκάθαρα τον επαγγελματικό του προσανατολισμό: "Θέλω να γίνω μηχανικός, για να κάνω την Κλούβα, Μπερναμπέου".

Τα όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα μοιράστηκε μαζί μας ο πατέρας του, Βασίλης Αρβανιτόπουλος, πρόεδρος του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας, "Blue Angels 1994 - Βαγγέλης Κωστής", ο οποίος, ταυτόχρονα δήλωσε τα εξής:

"Ο Αποστόλης γεννήθηκε το 2012, οπότε είναι λογικό να μην έχει πολλές παραστάσεις από αγώνες της ομάδας στο "Παντελής Μαγουλάς". Τον έχω πάρει μαζί μου, σε πολλά παιχνίδια της Νίκης, είτε εντός Βόλου, είτε εκτός, αλλά το "Παντελής Μαγουλάς" το έζησε λίγο και σε μικρότερες κατηγορίες. Παράλληλα, έκανε και κάποιες προπονήσεις εκεί, καθώς ήταν στην Ακαδημία του ποδοσφαίρου.

Εκεί που άρχισε να καταλαβαίνει τί σημαίνει το "Παντελής Μαγουλάς" για τη Νίκη και τη Νέα Ιωνία, ήταν όταν τον πήρα μαζί μου, 2-3 φορές, να δούμε μαζί την πορεία των έργων, πέρσι το καλοκαίρι. Εκεί του περιέγραψα την ατμόσφαιρα σε κάποια μεγάλα παιχνίδια της Νίκης σε αυτό το γήπεδο, του αφηγήθηκα διάφορες ιστορίες, του μίλησα για τους παίκτες και τους προπονητές των "χρυσών" ομάδων μας που κατέκτησαν ανόδους. Παρακολουθούσε, παράλληλα, και τις εργασίες, με μεγάλη προσοχή, του έκανε μεγάλη εντύπωση όλη η διαδικασία. Ποτέ στο σπίτι δε μας είχε πει πως θέλει να γίνει μηχανικός στο μέλλον, το είδαμε πρώτη φορά στις ζωγραφιές του. Εντυπωσιάστηκα, όσο εσείς".

Εμείς, από τη δική μας πλευρά, ευχόμαστε ο Αποστόλης να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα, πάντα με τη Νίκη στην καρδιά του και την οικογένειά του στο πλευρό του, να του δίνουν δύναμη».

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 18:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr