«Προέχει η υγεία, ας παίξουμε και το καλοκαίρι...»

Για την αγωνιστική απραξία των μικρών κατηγοριών μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης.

Με ψυχραιμία και σύνεση αντιμετωπίζει το ζήτημα της αδράνειας της Football League ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης. Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε στο FL News για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα εν καιρώ πανδημίας τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι προτεραιότητα έχει η δημόσια υγεία ενώ το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο και στη χώρα γενικότερα:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για το ποδόσφαιρο και όλες τις ομάδες, αλλά είναι κυρίως δύσκολη για τη δημόσια υγεία. Το θέμα δεν είναι πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το θέμα είναι πότε θα εξαληφθεί ο ιός, διότι όσο εξαπλώνεται και υπάρχει ο κορονοϊός δεν γίνεται να διεξαχθεί πρωτάθλημα. Επομένως πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, διότι η υγεία είναι πάνω από όλα, η υγεία έχει πρωτεραιότητα και όχι το ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε όταν μας επιτραπεί, αρκεί να μην υπάρχει η πανδημία. Έχουμε χρόνο, ας παίξουμε και το καλοκαίρι». 

Για τη συνεργασία του με την διοίκηση της Νίκης:

«Η συνεργασία με την διοίκηση της Νίκης είναι άψογη, είναι η καλύτερη συνεργασία που θα μπορούσα να έχω. Είναι όλοι κοντά στην ομάδα και μου αρέσει η νοοτροπία και η αντίληψη που έχουν για το ποδόσφαιρο».

Για την πληρότητα του ρόστερ της ομάδας:

«Κύριο μέλημα μας είναι η ομάδα να απαρτίζεται από νεαρά παιδιά με όρεξη. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το ρόστερ».

Για τους φετινούς στόχους του συλλόγου:

«Έπειτα από την περσινή πορεία στην οποία αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τα οποία μας κράτησαν πίσω και δεν καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία, φέτος θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και θα παλέψουμε με μοναδικό σκοπό την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Πάμε να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρυσι».

Το μήνυμα του στον κόσμο:

«Στον κόσμο γενικότερα θέλω να πω ότι προέχει η υγεία, να τηρεί τα μέτρα και να παραμένει ασφαλείς. Στον κόσμο της Νίκης θέλω να υποσχεθώ ότι όταν μας επιτραπεί να ξανα παίξουμε και ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα δώσουμε τα πάντα για τον μεγάλο στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο». 

Last modified onΤετάρτη, 02 Δεκέμβριος 2020 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep