Ανακοίνωσε Πέτση η Νίκη Βόλου

Την απόκτηση του Βασίλη Πέτση ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου.

Στο δυναμικό της Νίκης Βόλου ανήκει από την Παρασκευή (30/10) ο Βασίλης Πέτσης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα ως εξτρέμ αλλά και στον άξονα ως δεκάρι. Είναι πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ17 του Ολυμπιακού έχοντας πρωταγωνιτικό ρόλο ενώ έχει αγωνιστεί και στα νεανικά τμήματα της Αγίας Παρασκευής, του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και της Νίκης, με τις Κ19 και Κ20 σε Α' και Β' Εθνική. Ο Πέτσης έχει φορέσει επίσης την φανέλα των Απόλλωνα Καναλίων, Απόλλωνα Σμύρνης, Θησέα. Η ανακοίνωση του από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πέτση. Ο Βασίλης είναι 22 ετών, κατάγεται από τον Βόλο κι αγωνίζεται στις πτέρυγες, ως εξτρέμ, και στον άξονα, ως "δεκάρι".

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγία Παρασκευή. Ύστερα από μία τριετία στον Ολυμπιακό Βόλου, μεταπήδησε στη Νίκη Βόλου, αγωνιζόμενος στις ομάδες Κ-19 και Κ-20 του συλλόγου μας, στη Β' και στην Α' Εθνική. Στη συνέχεια, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Superleague, με την ομάδα Κ-17 των ερυθρολεύκων, έχοντας σημαντική αγωνιστική συμβολή. Ακολούθησε ένας χρόνος στον Απόλλωνα Καναλίων, δοκιμάζοντας, την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ξανά την τύχη του στην Αθήνα, για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" παρέμεινε για δύο αγωνιστικές σεζόν, μέχρι την εκ νέου επιστροφή του στο Νομό Μαγνησίας, για λογαριασμό του Θησέα, το 2018. Στην ομάδα της Αγριάς, στη Γ' Εθνική, παρέμεινε για δύο ακόμα χρόνια, όντας ένας εκ των κορυφαίων, στις επιτυχημένες αγωνιστικές πορείες των "πρασίνων". 

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!»
Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep