Ο... άλλος δρόμος της Νίκης Βόλου

Αναβολή για τις 29 Οκτωβρίου πήρε η εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναβλήθηκε για τις 29 Οκτωβρίου (15.30) η εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η ομάδα της Μαγνησίας στρέφεται κατά της απόφασης της Ε.Ε. της ΕΠΟ για αύξηση των ομάδων της Football League από 19 σε 20 με τον προβιβασμό της Σαντορίνης, αλλά και κατά της απόφασης με την οποία εγκρίθηκε η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος ως προς τον αριθμό των ομάδων της Football League.

To FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε τη Δευτέρα (19/10) στην ΕΠΟ και σας παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με τους λόγους του... κοινού αιτήματος αναβολής.

Τη Νίκη Βόλου εκπροσώπησε ο νομικός, Χρήστος Χριστόπουλος (παρών ήταν και ο Νίκος Αγγελάρας), την ΕΠΟ ο νομικός της σύμβουλος Βασίλης Σαράκης, ενώ ο δικηγόρος Χάρης Γρηγορίου τις Σαντορίνη, Καλαμάτα που άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις. Πρόσθετη παρέμβαση θα ασκούσε και ο Ασπρόπυργος, όμως σύμφωνα με τη γραμματεία, δεν πλήρωσε το παράβολο. Σημειώνεται ότι στο Διαιτητικό Δικαστήριο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Η διαδικασία καθυστέρησε να ξεκινήσει μισή ώρα έπειτα από αίτημα του Γρηγορίου. Ο ίδιος είχε καλέσει στην εκδίκαση τον εκπρόσωπο της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλη Αλαφραγκή, αφού όπως έλεγε στον Αγγελάρα: «Θέλετε να αφήσετε άνεργους 150 ποδοσφαιριστές».

Εν τέλει, όταν έφτασε η ώρα της εκδίκασης ο Γρηγορίου είπε στην έδρα: «Υπάρχει κοινό αίτημα αναβολής της ΕΠΟ και της προσφεύγουσας. Ζητείται αναβολή μήπως δεν απασχολήσουμε ξανά το Δικαστήριο, μήπως υπάρξει κάποια άλλη νομική οδός…».

Πώς μεταφράστηκε το κοινό αίτημα αναβολής; Σύμφωνα με τους Κυανόλευκους, υπάρχει δεδικασμένο με τρεις αποφάσεις του Διαιτητικού και αν η ομάδα της Μαγνησίας δικαιωθεί, τότε θα τινάξει στον «αέρα» τα πρωταθλήματα των Football League, Γ' Εθνικής και θα φέρει σε αδιέξοδο την ΕΠΟ. Γι' αυτό, άλλωστε, ο νομικός σύμβουλος της τελευταίας, σύμφωνα πάντα με τη Νίκη Βόλου, αποδέχτηκε την αναβολή.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα επαναφέρει το αίτημα άμεσης ανόδου, τόσο της ίδιας, όσο και της Καβάλας στη Super League 2. Ένα αίτημα που απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας, γιατί ήταν εκτός ημερησίας διάταξης. Και είναι προφανές ότι αυτός ήταν ο λόγος που ζητήθηκε αναβολή...

Όπως γίνεται κατανοητό, οι παραπάνω κινήσεις πάνε δεδομένα πίσω την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ενώ την ίδια στιγμή έως και τη Δευτέρα (19/10) δεν είχε δρομολογηθεί καμία εξέλιξη και στο μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep