Logo
Print this page

Έφυγαν Ντομίνγκεθ, Μπαταγίνι και Καμπαγέρο

Οι Ντομίνγκεθ, Μπαταγίνι και Καμπαγέρο της Νίκης αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.

Όλα δείχνουν πως η φετινή Φούτμπολ Λιγκ βάζει «λουκέτο» και κατά συνέπεια οι ξένοι παίκτες της Νίκης αποφάσισαν να γυρίσουν στις πατρίδες τους, καθώς δεν έχει νόημα να περιμένουν στην πόλη μας να αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα

Ο πρώτος που άνοιξε τον «χορό» ήταν ο Αλεχάντρο Κρουθ, ο οποίος «πέταξε» για την Ισπανία μαζί με τη σύζυγο και τον μικρό τους γιο στις 17 Μαΐου.

Αυτή την εβδομάδα ήδη έχουμε τρεις αναχωρήσεις. Αρχικά στις 9 Ιουνίου έφυγε για την ίδια χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ο Χορδάν Ντομίνγκεθ, για να ακολουθήσουν χθες οι Μαρτίν Μπαταγίνι και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, οι οποίοι πήραν το αεροπλάνο για την Αργεντινή. Μάλιστα οι πτήσεις τους ήταν πολύωρες, αφού έπρεπε να κάνουν μια ενδιάμεση στάση στην Ολλανδία και από κει να αλλάξουν αεροσκάφος, το οποίο θα τους πήγαινε στη χώρα της Νοτίου Αμερικής. Τώρα σειρά θα πάρει ο Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος θα αναχωρήσει …. Επίσης για την Αργεντινή. Αντίθετα ο Λούκας Γκαρσία εξακολουθεί να βρίσκεται στον Βόλο.

Όλους τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ξεπροβόδισε ο Ρήγας Στύλας, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί τους. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη στάθηκε στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας της εξάπλωσης του Covid-19 και τους πρόσφερε όσα χρειάζονταν. Βέβαια και οι εν λόγω παίκτες αποδείχθηκαν «λίρα εκατό» για τη Νίκη. Οι επιλογές αποδείχθηκαν εύστοχες, καθώς η βολιώτικη πήρε μεγάλη βοήθεια απ’ όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο για ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους.

πηγή: e-thessalia.gr

Last modified onΠαρασκευή, 12 Ιούνιος 2020 19:04
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr