Στο κόλπο η Νίκη Βόλου!

Μεγάλη νίκη, που της δίνει το δικαίωμα να παλέψει στις τελευταίες 3 αγωνιστικές για την 2η θέση, πήρε η Νίκη Βόλου στις καθυστερήσεις κερδίζοντας 1-0 την Καβάλα εκτός έδρας!

Το γκολ της νίκης για την ομάδα της Θεσσαλίας πέτυχε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρουθ, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του δύο πολίτιμους βαθμούς, μετά από 2 αγωνιστικές (με Ολυμπιακό Βόλου και Τρίγλια), που έχασε τη νίκη επίσης στις καθυστερήσεις!

Η Νίκη Βόλου έφτασε τους 37 βαθμούς και μοιράζεται την 4η θέση με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας και βρίσκονται στο -3 από τον 2ο της βαθμολογίας Ιωνικό. Από την άλλη, η Καβάλα έμεινε στους 36 βαθμούς!

Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων ήταν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Τόσο ο Δήμιζας, όσο και ο Αποστολίδης "έβγαζαν" ό,τι πήγαινε μέσα, σε προσπάθειες των Σκαθαρούδη, Κρουθ, Ορφανίδη, Καθάριου.

Στο 81' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Γαβριηλίδη για την Καβάλα, καθώς ο Παπαδόπουλος επηρέαζε τη φάση και το "χτύπημα" των φιλοξενουμένων ήρθε στο 93! Ο Μπαταγίνι έβγαλε εξαιρετική σέντρα από δεξιά και ο Κρουθ με κεφαλιά χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του, που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης (49' λ. τρ. Λ. Ορφανίδης), Μαϊδανός, Στίκας, Κουτσούμπας, Κέρθι, Ορφανίδης, Καθάριος (87' Οκάν), Γαβριηλίδης, Σκαθαρούδης (71' Β. Παπαδόπουλος), Μαρκόπουλος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Kάρδαρης (17' λ. τρ. Κ. Κυριακίδης, 90' λ. τρ. Βοσκόπουλος), Σ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Γκαρσία, Κρουθ, Ντομίνγκεθ (71' Καμπαγέρο), Μπαταγίνι.

 

Last modified onΚυριακή, 08 Μάρτιος 2020 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep