Τέτοια "αυτοκτονία" δεν ξανάγινε!

Σοκ προκάλεσε η ουραγός Τρίγλια στη Νίκη Βόλου, η οποία κέρδιζε 2-0 μέχρι το 90', αλλά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας!

Απανωτά σοκ για τη Νίκη Βόλου, καθώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (με Ολυμπιακό Βόλου και Τρίγλια) έχει δεχθεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα αντί να είναι μόνη 2η με 38 βαθμούς, έχει 34!

Στο 15' ο Γκαρσία γέμισε με φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Παλαβράκης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Θωμάς Τσιμπούκας έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48' ο Τσιώλης με σουτ μέσα από την περιοχή θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παλαβράκη, αλλά στο 57' οι γηπεδούχοι θα κάνουν το 2-0 και πάλι με τον Τσιμπούκα.

Στο 75' νέα χαμένη ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου. Ο Γκαρσία σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κρουθ, όμως το πλασέ του Ισπανού δεν ήταν δυνατό, δίνοντας τη δυνατότητα στον Παλαβράκη να αποκρούσει.

Στο 89' η Τρίγλια κέρδισε πέναλτι, μετά από άστοχη έξοδο του Αποστολίδη που έπεσε πάνω στον Σγουρή. Ο Μπρίτο ευστόχησε και μείωσε σε 2-1. Και η ψυχρολουσία ήρθε στο 94ο λεπτό. Ο Μπρίτο σέντραρε συρτά από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας της Νίκης, με τον Παπαστεργιανό να κάνει την προβολή και να διαμορφώνει το τελικό 2-2!

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Βοσνιάδης, Κάρδαρης, Τσιμπούκας, Μπιτσάκος, Ντομίγνκεθ, Ιορδανίδης (68’ Κ. Κυριακίδης), Γκαρσία (89’ Λίτσιος), Κρουθ, Τσιώλης (λ.τρ. 57’ Οικονομίκος), Μπαταγίνι.

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γιάννς Πολλαετίδης): Παλαγαβράκης, Κουρελλάς, Σγουρής, Λεμονής (80’ Μοσχάκης), Ζώτος, Παπαστεργιανός, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Καλαϊτζίδης (63’ Ζορμπάς), Ναζλίδης (46’ Παπαδημητρίου).

Last modified onΣάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep