Logo
Print this page

Καταδίκασαν τα επεισόδια Βεργέτης - Βόκολος

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό κομμάτι στη συνέντευξη Τύπου, στο περιθώριο του ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου.

Τόσο ο Λεωνίδας Βόκολος, όσο και ο Στάικος Βεργέτης καταδίκασαν τα επεισόδια, που αμαύρωσαν την αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Football League.

Πρώτος μίλησε ο Στάικος Βεργέτης: «Σήμερα είχαμε ένα ντέρμπι, το ντέρμπι της πόλης και πριν αναφερθώ στα αγωνιστικά θα ήθελα να πω το εξής. Υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό μια αντιπαλότητα μεταξύ δύο σωματείων. Στην κερκίδα νέα παιδιά με λύσσα να χτυπιούνται. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη. Παιδιά που ζουν στην ίδια πόλη, σε μια όμορφη πόλη. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο Βόλος. Ο καθένας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει την ομάδα που θέλει 100%, αλλά δεν έχει γίνει τίποτε να ηρεμήσει λίγο αυτή η αντιπαλότητα. Ίσα ίσα βλέπω από γενιά σε γενιά όλο και αυξάνεται. Απλά το θέτω σαν προβληματισμό για όλους τους ανθρώπους που ζουν εδώ, οι πατεράδες να μιλήσουν στα παιδιά τους, οι δάσκαλοι στο σχολείο… Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει καλύτερο. Αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει καθόλου».

Ο Λεωνίδας Βόκολος συμφώνησε απόλυτα με τον συνάδελφό του: «Είναι πολύ άσχημο και λυπηρό, παιδιά της ίδιας γειτονιάς, παιδιά του σχολείου, νέα παιδιά να σκοτώνονται για μία ομάδα. Να χτυπιούνται για να αλληλοχτυπιούνται. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Ο καθένας από το μέρος του και από το μερίδιο που μπορεί να επηρεάσει αυτό το πράγμα να σταματήσει. Είναι ωραίο να υπάρχει η ευγενής αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων, αλλά όταν ξεφεύγει από τα όρια νομίζω ότι είναι λυπηρό και είναι πάρα πολύ άσχημο».

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 19:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr