Logo
Print this page

Νίκη... η Νίκη!

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-1 του Διαγόρα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η Νίκη συνέχισε τα θετικά εντός έδρας αποτελέσματα, υποχρεώνοντας τον Διαγόρα στην 5η μόλις ήττα του. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να... δραπετεύσουν από τη Θεσσαλία με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς πέρα του τέρματος που σημείωσαν είχαν και δοκάρι.

Στο 7' η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι (1-0). Με σκόρερ τον Τσιώλη. Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρδαρης άλλαξε το παιχνίδι από τα δεξιά προς μέσα αριστερά, ο Τσιώλης κατέβασε όμορφα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας.

Στο 23' ο Διαγόρας βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Κασνέτσι που μέσα από την περιοχή σούταρε με δύναμη, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη.

Στο 42' ο Χουζούρης βρήκε τη μπάλα με το χέρι, με τον ρέφερι να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λούκας Γκαρσία που πέτυχε το 2-0 για την Νίκη.

Στο 62' ο Ευαγγελιδάκης σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπουρλάκη που με σουτ από κοντινή απόσταση μείωσε σε 2-1

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Aποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Ντομίνγκεζ, Γκαρσία, Ιορδανίδης (72' Κυριακίδης), Τσιώλης (81' Βοσνιάδης), Τσιμπούκας, Μπαταγίνι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Μανωλάκης, Χουζούρης (45' Ευαγγελιδάκης), Κασνέτσι, Αυγενικού (77' Αθανασίου), Πινιώτης (86' Γούλας), Μπουρλάκης, Γεωργίου, Πατσαρούχας.

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020 15:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr