Logo
Print this page

Πένθος στη Νίκη Βόλου

Θλίψη και πένθος στην κοινωνία του Βόλου για τον αδόκητο χαμό ενός 35χρονου, φιλάθλου της Νίκης. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 35 ετών άφησε σήμερα (29/1) το πρωί ένας 35χρονος, φίλαθλος της Νίκης Βόλου, έξω από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος πήγαινε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε λίγο νωρίτερα. Όμως έπεσε νεκρός πριν προλάβει να μπει στο κτίριο του νοσοκομείου.

Προκλήθηκε πανικός, έσπευσαν αμέσως κοντά του νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όμως απλά διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός. Θα διενεργηθεί νεκροτομή και νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του νέου άνδρα. Ο 35χρονος ήταν φανατικός φίλαθλος της Νίκης Βόλου, εμψυχωτής της κερκίδας και διέμενε στη Νέα Ιωνία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Βαγγέλη Κωστή, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα από τη ζωή, το πρωί της Τετάρτης.

Ο Βαγγέλης ήταν ενεργό μέλος του οπαδικού κινήματος της ομάδας μας, ακολουθούσε την αγαπημένη του Νίκη σε όλη την Ελλάδα και το αθώο, γεμάτο ζέστη χαμόγελό του ήταν αυτό που μας έδινε διπλή χαρά, ύστερα από κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα της "καψούρας" που μας ένωνε κι ακόμα μας ενώνει.

Παρ' ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο, δεσμευόμαστε προς την οικογένειά του για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος της. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου δε θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του.

Καλό ταξίδι Βαγγέλη, εις το επανιδείν στην κυανόλευκη κερκίδα του Παραδείσου!

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 13:30
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr