Logo
Print this page

ΝΙΚΗ (Βόλου) με Γκαρσία

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Λούκας Γκαρσία, η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-0 της Καβάλας για τη 10η αγωνιστική της Football League.

Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκας Γκαρσία και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παρά την πίεση των φιλοξενουμένων. Η Καβάλλα άγγιξε την ισοφάριση στο 49', αλλά ο Μελισσόπουλος απέτυχε να νικήσει από κοντά τον Αποστολίδη.

Στο 55’ έγινε το 2-0 με το ίδιο σκόρερ (Λούκας Γκαρσία) και τον ίδιο τρόπο (εκτέλεση φάουλ). Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ανοίχτηκε για να πετύχει ένα γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι, αλλά ήταν τυχερή στην άμυνα, καθώς στο 77' και στο 80' ο Ροχάνο "σημάδεψε" το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Κ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Λούκας Γκαρσία (90+3’ Λίτσιος), Κρουθ (90’ Βοσνιάδης), Καπός (66’ Ιορδανίδης), Ροχάνο.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γ. Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Μελισσόπουλος (76’ Σουλεϊμάν), Κέρθι, Βόσαλικ (58’ Καθάριος), Θωμαΐδης, Κουτσούμπας, Μαρκόπουλος, Β. Παπαδόπουλος (71’ Παυλίδης).

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2019 18:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr