«Δεν είναι απλά τρεις βαθμοί»

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ο Στάικος Βεργέτης.

Τα πάντα θα δώσει η Νίκη Βόλου για να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, στο ντέρμπι του Σαββάτου (16/11, 15:00) στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης, όπως τόνισε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που θα έχει η νίκη στο ντέρμπι για τον κόσμο, λέγοντας πως έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του. Ο Τάσος Παγώνης ανέφερε πως είναι έτοιμος αυτός και οι συμπαίκτες του για το βολιώτικο ντέρμπι.

Ο Στάικος Βεργέτης επισήμανε: «Κάθε παιχνίδι σου δίνει τρεις βαθμούς, αυτό από μόνο του έχει μεγάλη σημασία. Για τον κόσμο της Νίκης, όμως, δεν είναι απλά οι τρεις βαθμοί. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει πώς και πώς, είναι ένα παιχνίδι που οι Νικιώτες το θέλουν κι εμείς οφείλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη για τους οπαδούς μας. Αυτό που μπορώ να πω, δουλεύοντας καθημερινά με την ομάδα εδώ και μία εβδομάδα, είναι ότι τα παιδιά, σε κάθε προπόνηση, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι πολύ συγκεντρωμένα στα πράγματα που τους ζητάμε, αποδέχονται την καθοδήγηση της εκπαίδευσης μέσα από την προπονητική διαδικασία, εφαρμόζουν στο 100% αυτά που λέμε κι είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω μαζί τους. Απομένει όλο αυτό να αποτυπωθεί στον αγώνα, αν αποτυπωθεί στον αγώνα, είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και θα δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Δεν είμαι Βολιώτης, για να ζω χρόνια αυτήν την αντιπαλότητα και δε θα πουλήσω οπαδιλίκι, ούτε θα επιχειρήσω να ξεσηκώσω τα πλήθη, όμως αντιλαμβάνομαι πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος αυτό το παιχνίδι κι έχω κάνει τα πάντα, για να τους δώσουμε τη χαρά».

Από την πλευρά του ο Τάσος Παγώνης δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι ένα ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες εδώ στην πόλη. Ένα παιχνίδι κρίσιμο, γιατί κι εμείς βαθμολογικά δεν είμαστε αυτοί που μπορούμε να είμαστε και πρέπει να δείξουμε ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την αξία της. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, τον έχουμε αναλύσει, γνωρίζουμε πού υπερτερεί και πού όχι και ξέρουμε πως είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, ειδικά μετά την έλευση του νέου του προπονητή. Κι εμείς, όμως, με τον ερχομό του νέου μας προπονητή, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ευελπιστώ πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο πέρα από τη νίκη.

Είμαι έτοιμος για έναν τέτοιο αγώνα, έχω παίξει σε πολλά ανάλογα παιχνίδια. Είναι χαρά για όλους τους ποδοσφαιριστές να παίζει σε τέτοιους αγώνες, σε ντέρμπι με γεμάτα γήπεδα, είναι ό,τι καλύτερο για εμάς. Το να παίζουμε σε άδειες κερκίδες δεν είναι ωραίο, ειλικρινά χαίρομαι να παίζω σε τέτοια παιχνίδια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep