Logo
Print this page

«Νίκη πάση θυσία»

Οι δηλώσεις του Κώστα Γρηγοριάδη και του Μανώλη Αλιατίδη για το ματς της Νίκης Βόλου με τον Ιωνικό.

Σύνθημα... για την κατάκτηση των τριών βαθμών έδωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου Κώστας Γρηγοριάδης στο nikifc.gr, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (2/11, 15:00) με τον Ιωνικό. Στο ίδιο κλίμα και τα όσα είπε ο Μανώλης Αλιατίδης, τονίζοντας πως οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Γρηγοριάδη: «Πιστεύω πως όλοι, στα ενδότερα της ομάδας, καταλαβαίνουμε τη σημαντικότητα του παιχνιδιού. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς το Σάββατο, με οποιονδήποτε τρόπο. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε καλά, επανήλθαν και κάποια παιδιά, με τη βοήθεια του Θεού, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα το DNA της ομάδας. Εγώ, από τη μεριά μου, μαζί με κάποια παιδιά ακόμα που ξέρουν καλά την ομάδα, προσπαθούμε να μιλήσουμε στους καινούριους και να τους εξηγήσουμε τι συμβαίνει, ότι ο κόσμος είναι ανήσυχος, ότι δεν πρέπει να τον προσπερνάμε, γιατί πάντοτε είναι κοντά μας. Δουλέψαμε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι των παικτών, λοιπόν, και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για τη νίκη. Δείχνουμε καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια, δε μας βγαίνουν, όμως, αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε, λόγω της πίεσης που υπάρχει, ίσως. Λόγω του υπέρμετρου πάθους να κερδίσουμε και να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας, τη διοίκηση και τον κόσμο. Πιστεύω πως το Σάββατο αυτό θα αλλάξει».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Αλιατίδης ανέφερε: «Η ομάδα ξεκίνησε να προετοιμάζεται πιο αργά απ' όλες τις άλλες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα το ξεκίνημά μας δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, όμως, η ομάδα μας αποτελείται από παίκτες, οι οποίοι, σαν μονάδες, έχουν ποιότητα. Εκείνο που θέλουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό καθημερινά είναι να γίνουμε οικογένεια, να "δέσουμε". Ευελπιστούμε ότι η συνέχεια θα είναι αντάξια του ονόματος της Νίκης Βόλου, είναι τιμή για εμάς να φοράμε αυτήν τη φανέλα. Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι θα καταθέσουμε την ψυχή μας για τους στόχους που έχουμε θέσει. Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, έχουμε καταλάβει όλοι την κρισιμότητα του αγώνα, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και θα ματώσουμε τη φανέλα, για να κερδίσουμε. Νίκη είμαστε, θα καταθέσουμε την ψυχή μας για το αποτέλεσμα, έτσι πρέπει να γίνει».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr