«Χωρίς φόβο με Καλαμάτα»

Κάλεσμα του Ισαάκ Χοβέ στον κόσμο της Νίκης Βόλου στη Φιλιππούπολη για το παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Με στόχο τους τρεις βαθμούς θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου απέναντι στην Καλαμάτα την Κυριακή (13/10, 16:00), όπως τόνισε Ισαάκ Χοβέ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε ότι θα προτιμούσε το παιχνίδι να γίνει στη Νέαπολη και κάλεσε τους φίλους της Νίκης θα δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Οι δηλώσεις του Χοβέ: «Με την Ιεράπετρα χάσαμε, παρά το γεγονός ότι παίξαμε σκληρά και καλά, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, αυτήν την εβδομάδα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Καλαμάτα. Γνωρίζουμε πράγματα για την ομάδα, βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση της αγωνιστικά, έχει κερδίσει δύο φορές, σε ισάριθμους αγώνες, έχει ένα δυνατό σύνολο, τρέχει πάρα πολύ, καθώς διαθέτει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές με εξαιρετικά φυσικά προσόντα, αλλά εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε, είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Είναι ποδόσφαιρο κι η φιλοσοφία μας είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς φόβο, μόνο για τη νίκη.

Θα προτιμούσα να παίζαμε στη Νεάπολη, θα ήταν καλύτερο για εμάς. Θα νιώθαμε τον φανατικό κόσμο μας πιο κοντά μας κι η ομάδα μας το χρειάζεται αυτό, όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Ο κόσμος πρέπει να έρθει στη Λάρισα, δεν είναι μακριά, εξάλλου, περίπου μία ώρα μακριά από την πόλη μας. Χρειαζόμαστε και τους οργανωμένους οπαδούς δίπλα μας, θέλουμε να έρθουν να μας βοηθήσουν, έτσι ώστε να αγωνιστούμε στο γήπεδο την Κυριακή με παραπάνω από 11 ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικοί οι οργανωμένοι για εμάς και για τη Νίκη Βόλου, γενικότερα. Μόνο αυτό. Θέλαμε περισσότερο να παίξουμε στη Νεάπολη, αλλά δε γίνεται, επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Αποστόλης Τσιώλης σημείωσε: «Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, παίζουμε φέτος σε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και αυτήν την αγωνιστική, δουλέψαμε πολύ καλά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, αυτήν την εβδομάδα. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με πάθος, με πίστη σε μια καλή εμφάνιση. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί. Θα προτιμούσαμε να παίζουμε μέσα στον Βόλο, εντός έδρας. Από 'κει και πέρα, όμως, πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι πάλι κοντά μας, τον θέλουμε στη Λάρισα κι είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εκεί. Με τη σειρά μας, όμως, πρέπει να αποδείξουμε στον κόσμο που θα έρθει ότι δικαιώθηκε που ταξίδεψε, για να μας δει. Τίποτα άλλο, κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και πάμε για τη νίκη».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Οκτώβριος 2019 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep