Logo
Print this page

«Με ενθουσιασμό και πάθος»

Νοοτροπία νικητή προσπαθεί να περάσει στη Νίκη Βόλου ο Ισαάκ Χοβέ.

Κατάλληλα έχει προετοιμαστεί η Νίκη Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής (6/10, 15:00) με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο «Πέτρος Βουζουνεράκης», όπως τόνισε ο Ισαάκ Χοβέ. Με δηλώσεις του στο nikifc.gr ο τεχνικός των «κυανόλευκων» επισήμανε πως γνωρίζει τον αντίπαλο και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης.

«Γνωρίζω για τον ΟΦΙ, είναι μία ομάδα που δρα με πολλή ενέργεια στην άμυνα, μία πολύ δυνατή ομάδα, την οποία δύσκολα μπορείς να λυγίσεις. Διαθέτει τέσσερις ποδοσφαιριστές με ποιότητα και πολλή εμπειρία. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει στη δύναμη, στα φυσικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, με πολύ ενθουσιασμό και πολύ πάθος. Αυτό που θέλω να περάσω στα παιδιά είναι η νοοτροπία του νικητή, να γίνουμε μία ομάδα που θα μπαίνει να κερδίζει κάθε Κυριακή. Γνωριζόμαστε καλύτερα, εβδομάδα με την εβδομάδα, αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να αποκτούν και να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο κάθε παιχνιδιού. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Χοβέ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στη σημασία των εκτός έδρας βαθμών. Αναλυτικά: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα με τον Θεσπρωτό και σε αυτό συνέβαλε πολύ ο κόσμος μας που ήταν δίπλα μας μαζικά κι από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος του φώναζε για εμάς και μας στήριζε. Η πρεμιέρα, όπως κάθε πρεμιέρα, ήταν δύσκολη, καθώς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά μπροστά στο λαό σου, θέλεις να κάνεις καλή εμφάνιση και να πάρεις τη νίκη. Μπήκαμε με το δεξί, κρατάμε τους τρεις βαθμούς, το πρωτάθλημα είναι μικρό, δεν πρέπει να έχουμε μεγάλη απώλεια βαθμών, ειδικά στην έδρα μας. Έχουμε καλή, ποιοτική ομάδα. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΙ την Τετάρτη, είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά γι' αυτό και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, να είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας, φυσικά, να κερδίσουμε το παιχνίδι, επειδή όπως είπα και προηγουμένως, το πρωτάθλημα είναι σχετικά μικρό κι όταν κερδίζεις αγώνες μακριά από την έδρα σου, είναι σαν να παίρνεις έξι βαθμούς, όχι απλά τρεις. Πάμε για μία ακόμα μάχη».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr