Logo
Print this page

Νίκη σε... αναμονή

Αρκετά θα περιμένει η Νίκη Βόλου για να παίξει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Το Σαββατοκύριακο (14-15/9) διεξάγεται η γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή των ομάδων της Football League, ενώ δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη (18/9). Ωστόσο, η Νίκη Βόλου θα… καθυστερήσει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις στον θεσμό, μιας και περιμένει να προκύψει ο αντίπαλός της.

Η καθυστέρηση στην απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις δύο ομάδες που κάλυψαν τα κενά των Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων στη Football League, αλλά και την προσφυγή του Αιολικού στο Διαιτητικό Δικαστήριο, είχε ως αποτέλεσμα να μην οριστεί το παιχνίδι της α’ φάσης της ομάδας της Μυτιλήνης.

Το παιχνίδι ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός-Αιολικός αντί για τις 25/8, θα διεξαχθεί τελικά στις 18/9. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο, με πιθανότερη ημερομηνία τις 25/9 (ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί η δ’ φάση του Κυπέλλου, με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League 2).

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι της Νίκης Βόλου για τη γ’ φαση θα οριστεί τον Οκτώβριο, ενώ ο νικητής αυτού του αγώνα θα πρέπει να δώσει πριν τις 30/10 και το παιχνίδι της δ’ φάσης. Στις 29-31/10, βάσει του προγράμματος της ΕΠΟ, θα διεξαχθεί η ε’ φάση του θεσμού, με τη συμμετοχή των μισών ομάδων της Super League, με τα παιχνίδια να είναι διπλά.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr