«Θα φανεί ο δυνατός και ποιος έχει καρδιά»

Ο Νέστορας Μυτίδης μίλησε για τη νίκη επί της Παναχαϊκής και για τα play off.

Ο Κύπριος επιθετικός του Λεβαδειακού, Νέστορας Μυτίδης, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Παναχαϊκής, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, είπε:

Ξέραμε από το πρώτο λεπτό τι έπρεπε να κάνουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Μπήκαμε καλά, προσαρμοστήκαμε άμεσα στις συνθήκες της ημέρας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον αέρα. Τρέξαμε, παλέψαμε, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας στο πρώτο γκολ.

Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε μέσα και έξω. Τώρα ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Όλοι θέλουμε να ανέβουμε. Με τη δουλειά που κάνουμε ελπίζω να ανταμειφθούμε. Προσπαθούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω ο καθένας από την πλευρά του. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λεβαδειακός πρέπει να ανέβει.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Έχουμε παιχνίδια συνεχόμενα. Εμείς έχουμε γεμάτο ρόστερ και αυτό βοβηθάει να έχουμε πιο φρέσκα πόδια. Είναι πρωτάθλημα που θέλει αντοχές. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.

Βλέπουμε τι λάθη κάνουμε. Είναι διαφορά οι πέντε βαθμοί, αλλά έχουμε να δώσουμε δύο παιχνίδια με τον Ιωνικό. Είμαι αισιόδοξος και νιώθω δυνατός. Στα play off θα φανεί ποιος είναι πιο δυνατός και η καρδιά»

Media

Last modified onΠέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 11:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep