«Περνάμε ένα μαρτύριο»

Για φαρσοκωμωδία έκανε λόγο ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου.

Να... ξυπνήσουν οι αρμόδιοι φορείς και να επιτρέψουν την έναρξη των πρωταθλημάτων Super League 2, Football League ζήτησε ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο προπονητής του Λεβαδειακού σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε για φαρσοκωμωδία και υπογράμμισε ότι η ομάδα του περνά ένα μαρτύριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η όλη κατάσταση δεν βοηθά την ψυχολογία μας, το καθαρό μυαλό. Εμείς έχουμε διακόψει τις προπονήσεις. Τα παιδιά ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και περιμένουμε με αγωνία να παρθεί μια απόφαση για να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εμείς σαν Λεβαδειακός από τον Μάρτιο που διακόπηκε περνάμε πραγματικά ένα μαρτύριο. Μην ξεχνάμε το φιάσκο με το περσινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μου έχασε αδίκως το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο. Αυτό που γίνεται δεν έχει καμία λογική. Η UEFA έχει 55 πρωταθλήματα. Τα 54 έχουν ξεκινήσει. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Μόνο οι αρμόδιοι μπορούν να το κάνουν. Πρόκειται για μία φαρσοκωμωδία.

Πίσω από αυτό το πρωτάθλημα υπάρχουν ιδιοκτήτες που βάζουν αρκετά χρήματα, οικογένειες αθλητών, φροντιστών... Κάθε ομάδα απασχολεί 70-80 άτομα. Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από τον Αύγουστο και φτάνουμε στο τέλος Νοεμβρίου χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα. Πρέπει να μας προβληματίσει όλους και να το προωθήσουμε μήπως ξυπνήσουν αυτοί που πρέπει.

Θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση για το καλό όλων, ώστε αυτό που αγαπάμε και κάνουμε σαν χόμπι και σαν επάγγελμα το ασκήσουμε. Ο αθλητισμός είναι υγεία και πρέπει να προωθήσουμε την υγεία. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το πρωτάθλημα με τους φιλάθλους στο γήπεδο».

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2020 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep