Διπλή αναβολή

Γιατί δεν εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Μπάγιτς, Κοζορώνη σε βάρος του Λεβαδειακού.

Στις 7 Δεκεμβρίου θα εκδικαστούν οι προσφυγές των Βλαντιμίρ Μπάγιτς, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη σε βάρος του Λεβαδειακού. Και αν για τον δεύτερο υπήρξε τη Δευτέρα (02/11) συναινετική αναβολή λόγω μερικής καταβολής, για τον πρώτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΕΕΟΔ Βασίλης Ανδρόνικος μετέφερε στον εκπρόσωπο της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλη Αλαφραγκή ότι η νομολογία έχει αλλάξει και δεν γίνονται αποδεκτές υπεύθυνες δηλώσεις μαρτύρων. Ο τελευταίος αντέδρασε και του είπε: «Η FIFA δέχεται κατάθεση χωρίς γνήσιο υπογραφής. Από το καλοκαίρι έχουμε φέρει 90 υπεύθυνες δηλώσεις για να μην φέρνουμε εδώ κόσμο και βάζουμε όλους σε κίνδυνο. Αν δεν ξέρετε τι ισχύει στη FIFA, κακώς είστε στη θέση που είστε»!

Ο δικηγόρος του Λεβαδειακού, Δημήτρης Βαγιάκος ζήτησε να προσκομίσει τα αποδεικτικά με υπόμνημα, κάτι που δεν μπορούσε να δεχτεί η επιτροπή, οπότε χορηγήθηκε αναβολή. Προηγουμένως κατέθεσε ένσταση μονομερούς μείωσης δόσεων συμβολαίου 20% λόγω πανδημίας και τόνισε ότι οι ομάδες της Super League 2 υπέστησαν μεγάλη ζημιά 300 χιλιάδων λόγω των χρημάτων που παρακράτησε η ΕΡΤ.

Last modified onΔευτέρα, 09 Νοέμβριος 2020 13:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep