Αντωνίου: «Αυτό είναι το στιλ μας»

Αισιόδοξος εν όψει πρωταθλήματος ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Λεβαδειακός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20/09) και ο προπονητής του Σωτήρης Αντωνίου τόνισε ότι οι Βοιωτοί μπορούν να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει στο πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε στο Panathinaikos TV:

«Ήταν ένα θετικό παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Φανταστείτε ότι μας χωρίζει μια κατηγορία ολόκληρη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δύο τέρματα σε κάποιες φάσεις. Παίξαμε το παιχνίδι μας, αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, να πρεσάρουμε ψηλά, να μπορέσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να παίξουμε ωραίο και δημιουργικό ποδόσφαιρο, χωρίς να μείνουμε πίσω από τη μπάλα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να βγούμε με αντεπιθέσεις. Αυτό είναι το στιλ του παιχνιδιού, που θέλουμε να κάνουμε και νομίζω η συγκεκριμένη ομάδα μας έδωσε αισιοδοξία ότι μπορούμε να καταφέρουμε το στόχο που έχουμε για το πρωτάθλημα.

Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας μας, το τελευταίο διάστημα παίξαμε με δύο ομάδες που είναι στη Σούπερ Λίγκα 1, οι οποίες είναι έτοιμες. Η δική μας ομάδα έχει πολλά παιδιά και από πέρυσι, 12 προέρχονται από την ομάδα Νέων (την τελευταία διετία). Μας λείπουν παιχνίδια από το Μάρτιο, δεν είμαστε ακόμα στο στάδιο που θέλουμε, αλλά μας δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία να τεστάρουμε όλους τους παίκτες».

Last modified onΔευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 13:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep