Άρεσε ο Λεβαδειακός

Ανταγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Λεβαδειακός στη φιλική ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό στο «Ελ Πάσο».

Φιλική ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό γνώρισε την Κυριακή (20/09) στο «Ελ Πάσο» ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και είδε την εστία της να παραβιάζεται με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο 45λεπτο. Αντίθετα, αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας απείλησε με τους Μυτίδη, Μεχία και είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 39' όταν ο Συμελίδης σούταρε άουτ έπειτα από κάθετη πάσα του Νίλι.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός και στο 58' ο Τζιώρας ανέτρεψε τον Κουρμπέλη εντός περιοχής. Ο Μακέντα από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης (46' Βέλεθ), Ζαγαρίτης (88' Αλεξανδρόπουλος), Σάντσες, Κουρμπέλης (88' Καραγιάννης), Αγιούμπ, Μπουζούκης (67' Σερπέζης), Αϊτόρ (67' Χατζηγιοβάνης), Σαβιέρ (46' Μακέντα), Καρλίτος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκέκας, Βήχος (84' Κυριαζής), Τσάπρας (83' Πούλος), Λιάγκας (46' Θεοχάρης), Καραχάλιος (83' Γεράκιος), Συμελίδης, Κονέ (65' Παναγιώτου), Μυτίδης (55' Τζιώρας), Μεχία (65' Τσιώλης), Νίλι, Κάκκο (46' Μαρκολίνο).

Last modified onΚυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2020 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep