«Ρήτρα και προκαταβολή για Νίλι»

H ΑΕΛ ζητά από τον Λεβαδειακό 65.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Φρανθίσκο Νίλι.

Το ποσό των 65.000 ευρώ διεκδικεί από τον Λεβαδειακό και τον Φρανθίσκο Νίλι η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί με ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι ο Ισπανός έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό βάσει του οποίου όταν έβρισκε ομάδα θα επέστρεφε προκαταβολή 15.000 ευρώ και εάν αυτή ήταν στη χώρα μας πριν το τέλος της σεζόν 2020-21, άλλες 50.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Όπως είναι γνωστό η ΑΕΛ απέκτησε για χρονικό διάστημα 2 ετών τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νίλι Περντόμο. Ο Νίλι Περντόμο εισέπραξε με την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του15.000€, αλλά αμέσως μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, βλέποντας ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του κ. Γρηγορίου ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, γιατί είχε πρόταση με περισσότερα χρήματα από ομάδα της Ινδίας.

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Γρηγορίου η ΑΕΛ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο και ο Νίλι δεσμεύτηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και αξιόγραφα ότι αφενός μεν μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα επιστρέψει την προκαταβολή των 15.000€ και ότι στην περίπτωση που επιστρέψει στην Ελλάδα πριν το τέλος της σεζόν 2020-21 θα καταβάλλει στην ΑΕΛ το ποσό των 50.000€.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Νίλι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Λεβαδειακός και η ΑΕΛ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ Λεβαδειακός για την καταβολή τόσο των 15.000€ της προκαταβολής όσο και για την καταβολή της ρήτρας των 50.000€.

Η ΑΕΛ έχει στα χέρια της και το συμβόλαιο με τον παίκτη, αλλά όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της».

Last modified onΤρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep