Λεβαδειακός: Η ζωή των παικτών με κορονοϊό

Διαβάστε πώς βιώνουν την κατάσταση με τον κορονοϊό οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.

Η «πανδημία», πλέον, που προκάλεσε ο κορονοϊός (corona virus) “CoViD-19” (“SARS-CoV-2”) δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη, φυσικά, την ομάδα του Λεβαδειακού.

Οι «πράσινοι», το πρωί της Παρασκευής, 13/3 (ημέρα που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου για την 21η αγωνιστική της Super League 2), στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση σαν ομάδα. Από εκείνη την ημέρα η ομάδα δεν ξανασυγκεντρώθηκε καθώς δόθηκε ρεπό σε όλους το σαββατοκύριακο, 14-15/3 και στη συνέχεια, τα νέα μέτρα - απαγορεύσεις που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση (υπουργείο υγείας, υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού, γενική γραμματεία αθλητισμού, γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας, κ.α.) δεν «επέτρεψαν» να γίνει κάτι τέτοιο.

Οι παίχτες, πλέον, Ελληνες και αλλοδαποί, έχουν περιοριστεί, όπως όλοι μας, στα σπίτια τους, ακολουθούν και αυτοί το σύνθημα «Μένουμε σπίτι», τόσο για την υγεία την δική τους και των δικών τους ανθρώπων, όσο και για το κοινωνικό σύνολο. Βγαίνουν έξω μόνοι τους ή με τους πάρα πολύ δικούς τους ανθρώπους, με πάρα πολύ προσοχή και μόνο για τα απαραίτητα ή για να αθληθούν καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να διατηρηθούν σε καλή, όσο γίνεται, φυσική κατάσταση, με διάφορους τρόπους. Εχοντας πάρει και τις σχετικές οδηγίες – προγράμματα πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις είτε στα σπίτια τους είτε όπου μπορεί ο καθένας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, δε, οι οποίοι είτε μόνοι, είτε με τις οικογένειές τους, πηγαίνουν στο… «δεύτερο σπίτι» τους, το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, που παραμένει ανοιχτό καθημερινά (10:00’-18:00’) για ατομικές προπονήσεις και μόνο, είτε για να τρέξουν απλά κάποια χιλιόμετρα, είτε για να κάνουν κάποια σπριντ, έτσι ώστε να ξεμουδιάσουν, να ξεφύγουν από την ρουτίνα του κλεισίματος στο σπίτι και φυσικά να προσπαθήσουν να διατηρηθούν σε κάποια καλή κατάσταση.
Πηγή: starsports

Last modified onΠαρασκευή, 20 Μάρτιος 2020 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep