Logo
Print this page

Ισόπαλο ντέρμπι στη βροχή

Σε ένα πολύ δυνατό ματς κάτω από βροχή, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, Λεβαδειακός και Χανιά έμειναν στο 0-0.

Το ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής ανάμεσα σε Χανιά και Λεβαδειακό έληξε ισόπαλο (0-0). Ο Λεβαδειακός προερχόταν από τρεις νίκες και έμεινε πλέον αήττητος επί έντεκα ματς. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους προέρχονταν από τέσσερις νίκες και τώρα έμειναν αήττητοι για δέκα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμοι με 38 πόντους, αλλά τα Χανιά υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά γκολ δεν σημειώθηκε. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άνγκουα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Ο Λεβαδειακός έκανε πέντε τελικές, εκ των οποίων τις τρεις στην εστία, ενώ πέντε τελικές έκαναν και τα Χανιά, εκ των οποίων η μία είχε στόχο την εσία. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 56% κατοχή μπάλας, ενώ 44% είχαν οι Χανιώτες.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Ανγκουά, Βήχος, Λιάγκας, Μύγας, Κονέ, Μεχία, Ιωαννίδης, Συμελίδης (88' Νίκας), Πολέτο (74' Ενομό), Μπαστιάνος (55' Μάντζιος).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος (46' Καρλίνιος), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Βρεττός (81' Βασιλείου), Κάσσος, Τζιώρας (90' Σελινιωτάκης).

Διαιτητής: Ανδριανός (ΕΠΣ Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου - Κακαφώνης (ΕΠΣ Αχαΐας),
4ος: Περράκης (ΕΠΣ Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 08 Μάρτιος 2020 17:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr