Logo
Print this page

Χωρίς... φρένα ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-3 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έφτασε τις οκτώ νίκες σε δέκα ματς.

Θρίαμβος του Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη. Η ομάδα της Βοιωτίας νίκησε 1-3 στο παιχνίδι που έκλεισε την 19η αγωνιστική της Super League. Οι Βοιωτοί αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους στο δεύτερο ημίχρονο και σημείωσαν τα τρία γκολ από το 70' και μετά. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έφτασε στην όγδοη νίκη της σε δέκα παιχνίδια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ σκληρό και ο διαιτητής Μπεκιάρης έβγαλε αρκετές κίτρινες κάρτες από το τσεπάκι του. Η καλύτερη στιγμή ήταν το δοκάρι του Προβυδάκη στο 7ο λεπτό. Όλο το... ζουμί ήταν στο δεύτερο μισό, από το 70' και μετά.

Το 0-1 έκανε ο Μεχία με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή. Παρά την προσπάθεια του Καλογεράκη να διώξει, η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Στο 83' ο Νίκας έγραψε το 0-2 με κεφαλιά κοντά στο σημείο του πέναλτι, ενώ στο 89' ο Βήχος με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ του Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 95' σε 1-3, με πέναλτι που κέρδισε από τον Άνγκουα ο Τσέλιος και αξιοποίησε ο Ροβίθης. Αυτή για τον Εργοτέλη ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 90'+5' πεν. Ροβίθης - 70' Μεχία, 83' Νίκας, 89' Βήχος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (62' λ. τρ. Μπούσης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74' Μπουρσέλης), Μπαράτα (61' Ατέφ), Ροβίθης, Έφορντ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτηρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Μύγας, Βήχος, Άνγκουα, Λιάγκας, Μεχία, Κονέ, Συμελίδης (88' Παντελιάδης), Πολέτο (75' Νίκας), Mπαστιάνος (84' Κοζορώνης) , Μάντζιος.

Διαιτητής: Μπεκιάρης Λάμπρος (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Κουρέντας Ευθύμης (Τρικάλων), Μάνασης Μιχάλης (Τρικάλων)

Last modified onΔευτέρα, 02 Μάρτιος 2020 18:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr