Πάλι ανατροπή ο Λεβαδειακός!

Σημαντική νίκη που του δίνει το δικαίωμα να διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία, πέτυχε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 3-2 της Δόξας Δράμας, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τους Βοιωτούς και μάλιστα με ανατροπή! Όπως με την Παναχαϊκή, που μετέτρεψαν το 0-1 σε 2-1, ετσι και με τη Δόξα, αν και έχαναν από το 6ο λεπτό, έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Στο 6' ο Παπαργυρίου εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Σαμπανίδης με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 14', όμως ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους, με τον ίδιο τρόπο. Ο Μεχία εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Παντελιάδης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 22' οι παίκτες της Δόξας διααρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Καραχάλιου, αλλά ο διαιτητής Μαχαίρας, έδωσε συνέχεια στη φάση, θεωρώντας ότι ήταν σε κοντινή απόσταση από το σουτ - άρα και ακούσιο.

Ο Λεβαδειακός πίεσε για το δεύτερο γκολ και τα κατάφερε... εις διπλούν στην επανάληψη, μέσα σε τρία λεπτά! Στο 69' ο Πολέτο κέρδισε τις κόντρες από τον Σιώπη, πλάσαρε τον Ηλιάδη και έκανε το 2-1.

Και στο 71' με ωραία ενέργεια και σουτ του Μπαστιάνου, έξω από την περιοχή, διαμορφώθηκε το 3-1, που φέρνει τον Λεβαδειακό στους 34 βαθμούς και την 2η θέση της βαθμολογίας.

Στην εκπνοή του αγώνα, η Δόξα μείωσε με κεφαλιά του Σαμπανίδη, έπειτα από σέντρα του Κοντου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος (46' Μύγας), Λιάγκας, Παντελιάδης (56' Μάντζιος), Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Μπαστιάνος, Κονέ, Πολέτο (85' Νίκας), Ιωαννίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Παρασκευάς (74' Κόντος), Πινδώνης, Κρητικός, Αποστολίδης (64' Χάμοντ), Ρόβας (84' Παπαϊωάννου), Σαμπανίδης.

 

Last modified onΠαρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep