Logo
Print this page

O νόμος του Εν' Νομό

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Λεβαδειακός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 14ο λεπτό ο Εν' Νομό έγινε αποδέκτης της μπάλας από τροφοδότηση του Λιάγκα, πέρασε τον Ουές και τον Μάντζαρη και με σουτ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους τρία λεπτά αργότερα (17'), αλλά το πλασέ του Μάντζιου, πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της εστίας του Πλατανιά.

Ο Μάντζαρης ήταν η... αιτία, που ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, τόσο σε φάουλ του Κοζορώνη στο 57', όσο και σε προσπάθεια του Πολέτο στο 73' ενήργησε σωτήρια για την ομάδα του.

Ακόμα και στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Λεβαδειακός ήταν πιο απειλητικός από τον αντίπαλό του, με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά να σώζει την εστία του δύο φορές σε προσπάθειες του Κοζορώνη.

Τελικά, ο Λεβαδειακός πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του, που τον φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με τον Απόλλωνα Λάρισας και τα Χανιά.

Σημειωτέον, ότι εντός έδρας ο Λεβαδειακός έχει πάρει τους 15 από τους συνολικά 20 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Βήχος, Άνγκουα, Λιάγκας, Κοζορώνης, Καραχάλιος, Συμελίδης (90' Παντελιάδης), Εν' Νομό (69' Κονέ), Μάντζιος (60' Πολέτο), Ιωαννίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάτσης): Μαντζάρης, Ουές (46' Νιαυραδάκης), Τσαμούρης (46' Πουρζιτίδης), Ρουσσάκης (86' Παπαδόπουλος), Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Ποζατζίδης, Ρεβυθόπουλος, Σμυρλάκης, Λεϊρία, Λουκίνας.

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 18:01
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr