Logo
Print this page

«Μακράν η καλύτερη εμφάνιση»

Ο Σωτήρης Αντωνίου αποθέωσε την ομάδα του για τον τρόπο που έπαιξε στη Δράμα με τη Δόξα.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου, υποστήριξε μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2:

«Ο αγώνας είχε δυο όψεις. Παίζαμε με 4 παιδιά από τις ακαδημίες και την Κ19 του Λεβαδειακού και αφήσαμε εξαιρετικές εντυπώσεις. Είχαμε συνολικά 7 παίκτες από τις ακαδημίες, που δούλεψαν πολύ μια τριετία και παρότι ο Λεβαδειακός στην Α΄ Εθνική βασιζόταν κυρίως σε ξένους. Είναι άξιοι παίκτες οι νεαροί, θα ανταποκριθούν στο πλάνο πρωταθλητισμού.

Μου αρέσει αυτή η «γραμμή» και η φιλοσοφία, με παίκτες μικρής ηλικίας. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, με καταπληκτική εμφάνιση και σωρεία ευκαιριών και στα δυο ημίχρονα. Δεν μπορώ να έχω παράπονα, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν μακράν η καλύτερη εμφάνισή μας, όσο είμαι εδώ. Σε μια δύσκολη έδρα, είχαμε παιχνίδι κυριαρχίας και μας άξιζε το διπλό. Παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε πίσω βαθμολογικά.

Είχαμε πλάνο και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, είναι θέμα χρόνου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που στα αποδυτήρια είχαν λυπημένα πρόσωπα. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο ενεργητικοί. Ίσως κάπου είναι και θέμα ατυχίας. Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου. Η Δόξα είναι μια καλή νεανική ομάδα, από τις πιο φορμαρισμένες στην κατηγορία, προερχόταν από μεγάλα αποτελέσματα, όπως με τον Πλατανιά.

Της εύχομαι καλή συνέχεια. Στη Δόξα διατέλεσα και παίκτης, στα «πέτρινα χρόνια». Ήταν τιμή μου που πέρασα, είναι μεγάλη ομάδα και της εύχομαι να πετύχει αυτό που κυνηγά τα τελευταία χρόνια το ταχύτερο δυνατό».

Ο Παναγιώτης Λιάγκας σχολίασε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Κυριαρχήσαμε, είχαμε καλό τακτικό πλάνο και αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν ανώτεροι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως η Δόξα, που προερχόταν από νίκη στη δύσκολη έδρα του Πλατανιά».

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 01:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr