Logo
Print this page

«Ο πόλεμος τώρα άρχισε»

Ο Λεβαδειακός αναφέρθηκε στην... επιστροφή στην κανονικότητα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο τεχνικό επιτελείο.

Χρόνο για να δουλέψει στις αδυναμίες κερδίζει ο Λεβαδειακός με τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ, λοιπόν, με ανάρτησή της μίλησε για την επιστροφή στην κανονικότητα, εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στο έργο του τεχνικού επιτελείου και σημείωσε ότι «στον Πλατανιά χάθηκε μία δύσκολη μάχη στις λεπτομέρειες, αλλά ο πόλεμος μόλις άρχισε».

Συγκεκριμένα, οι Βοιωτοί ανέφεραν:

«Μακριά από τους διαπρέποντες στην κριτική και στην καταστροφική ρητορική, η ομάδα συνεχίζει, απερίσπαστη αυτή τη φορά, την προετοιμασία της. Στις όποιες παρασπονδίες (sic) των προηγούμενων ημερών -τα εν οίκω μη εν δήμω- η αντίδραση της διοίκησης ήταν καταλυτική για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Στην προσπάθεια αναπλήρωσης του χαμένου χρόνου, το τεχνικό επιτελείο κρατά το κέρδος (...ναι, υπάρχει και τέτοιο) από τις ζημίες των πρώτων άτυχων αποτελεσμάτων και προχωρά στις απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις. Ο δρόμος είναι μακρύς κι επίπονος και το ντεζαβαντάζ του -3 φαντάζει (ακόμα) μικρό. Στον Πλατανιά χάθηκε μια δύσκολη μάχη στις λεπτομέρειες, αλλά ο πόλεμος μόλις τώρα άρχισε.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει το know how της κατηγορίας, έστω και αν αυτή αλλάζει μορφή ή ονομασία, αντλεί πείσμα από την αναποδιά στην αφετηρία και διώχνει τα μαύρα σύννεφα που (θέλουν να) βλέπουν ορισμένοι: "Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη".

Καθημερινά, στις προπονήσεις, ο κόουτς δίνει έμφαση στην τακτική, τόσο αμυντική με σωστή αλληλοκάλυψη, όσο και στην επιθετική και νιώθει σίγουρος για την καλύτερη τύχη, που έλειψε ως τώρα, στις τελικές επιλογές. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων σε επίπεδο κορυφής είναι απειροελάχιστες και συχνά διαμορφώνονται από τις λεπτομέρειες. Αυτές, που μπορεί κανείς να προσεγγίσει με τη σωστή ανάλυση των συστημάτων και την επιμονή».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr