«Αναμένεται αντίδραση»

Οι 18 της αποστολής του Λεβαδειακού για την πρεμιέρα απέναντι στον Πλατανιά.

Βέβαιοι ότι ο Λεβαδειακός θα βγάλει αντίδραση την Κυριακή (29/09, 16.00) στα Περιβόλια είναι άπαντες στην ομάδα της Βοιωτίας. Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου πλήγωσε μεν το γόητρο, όμως ο στόχος των «πράσινων» είναι στο πρωτάθλημα. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όλοι θέλουν να δείξουν ότι άφησαν πίσω το αποτέλεσμα κόντρα στη Βέροια και να μπουν από νωρίς σε θέση οδηγού.

«Οι κραδασμοί από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο απορροφήθηκαν, το ένστικτο αυτοσυντήρησης των ποδοσφαιριστών λειτούργησε και αύριο αναμένεται η αντίδραση εντός των τεσσάρων γραμμών», ανέφερε η ΠΑΕ σχετικά. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (28/09) στα Χανιά και εκτός πλάνων του Δημήτρη Σπανού έμειναν οι τραυματίες Μάντζιος, Κονέ και οι Μπάγιτς, Κοκκαλάς, Κρνέτα, Βήχος, Σένκα, Μαχαίρας, Μακρής.

Έτσι, στη 18άδα έχουν συμπεριληφθεί οι: Βούγιοβιτς, Επασί, Χατζηλάμπρος, Φυτανίδης, Άνγκουα, Παντελιάδης, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Ορφανίδης, Σανάμπρια, Καστιγιόν, Ιωαννίδης, Κόναν, Συμελίδης, Ενομό, Αργυρόπουλος, Κοζορώνης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep