Δεν γυρνάει ο Αντιλέχου

Ο Λεβαδειακός κάλεσε εκ νέου τον Μοΐζ Αντιλέχου να γυρίσει, αλλά ο Αφρικανός είναι ανένδοτος παρότι η προσφυγή του απορρίφθηκε.

Ειδήσεις προέκυψαν από την εκδίκαση της έφεσης του Μοΐζ Αντιλέχου στο Διαιτητικό Δικαστήριο την Πέμπτη (12/09). Ο διεθνής με το Μπενίν κεντρικός αμυντικός έχασε την προσφυγή του πρωτόδικα και επιδιώκει να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό. Ωστόσο, ακόμα και αν το αίτημά του απορριφθεί, ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να γυρίσει.

«Είμαστε ανοχύρωτοι», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Λεβαδειακού, Δημήτρης Βαγιάκος και αποκάλυψε ότι προ ημερών η ΠΑΕ ζήτησε από τον 24χρονο να γυρίσει, αλλά απάντηση δεν έλαβε.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που παρακολούθησε την εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η πλευρά του Αντιλέχου ζήτησε αρχικά να εκδοθεί άμεσα απόφαση, γιατί οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την Παρασκευή (13/09) και ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε: «Πρώτη φορά στα 12 χρόνια ποδοσφαιριστής που είναι τέσσερις μήνες απλήρωτος με 2.700 ευρώ εξοφλείται χρέος 10.500 ευρώ».

Ο νομικός του Λεβαδειακού, Δημήτρης Βαγιάκος υποστήριξε ότι ο Αντιλέχου είναι εξοφλημένος και εξήγησε πώς η ΠΑΕ έκανε τον συμψηφισμό για να τον πληρώσει. «Λέει ότι δήθεν τον άφησε η ΠΑΕ χωρίς σπίτι και αμάξι. Προσκομίσαμε τα μισθωτήρια που έληξαν, γιατί ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να συνεχίσει τη μίσθωση. Την επόμενη χρονιά θα έμενε αλλού. Το αμάξι το παρέδωσε ο ίδιος στις 25 Μαΐου όταν έφυγε».

Σε ερώτηση αν η ΠΑΕ του είχε κλείσει εισιτήριο επιστροφής, ο Βαγιάκος απάντησε:

«Έφυγε για την Εθνική ομάδα του Μπενίν. Τον ρωτούσαμε πότε θα γυρίσει και ζητούσε άδεια. Ακόμα και μετά την απόφαση της ΠΕΕΟΔ του στείλαμε μέιλ και δεν μας απάντησε. Από το 2017 και μετά, οπότε έπαιζε στον Λεβαδειακό κλήθηκε στην Εθνική ομάδα. Ξαφνικά δεν θέλει να έρθει.

Τον παρακαλάμε να έρθει, τον θέλουμε πίσω. Η ομάδα είναι ανοχύρωτη. Αν χάσει την προσφυγή πάλι δεν θα έρθει και δεν θα κατεβαίνει να παίξει. Πρέπει να μην τον πληρώσουμε για να μείνει ελεύθερος; Πώς αποδεικνύεται ότι δεν τον θέλαμε; Αναγκαστήκαμε να πάρουμε την τελευταία ημέρα τον 36χρονο Φυτανίδη. Δεν είχαμε στόπερ».

Ο Αλαφραγκής υποστήριξε ότι τα σωματεία ποδοσφαιριστών από τη Γαλλία και το Μπενίν ενημέρωσαν τον ΠΣΑΠ ότι η απόφαση της ΠΕΕΟΔ αποτελεί δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και ο Βαγιάκος αντέδρασε, λέγοντας: «Μας εκβιάζει; Σε εμάς το Μπενίν δεν έστειλε τίποτα. Ο Αντιλέχου έχει ομάδα να παίξει».

Η έδρα ρώτησε ακόμα, αν ο Αντιλέχου επιστρέψει σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί στην έφεσή του και ο δικηγόρος του απάντησε: «Δεν υπάρχει θέση στο ρόστερ. Έχουν πάρει άλλον. Θα δείτε από τα πρακτικά ότι ο ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει ότι φοβάται, γιατί ο τεχνικός διευθυντής τον απείλησε πως θα κάνει μόνος του προπονήσεις...».

@Σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενεί και η εφημερίδα «Live Sport».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep