Από ένα ημίχρονο στην Τρίπολη

Ο Λεβαδειακός έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο 45λεπτο του φιλικού με τον Αστέρα Τρίπολης από τον οποίο ηττήθηκε 2-0.

Φιλική ήττα 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης γνώρισε την Τετάρτη (04/09) ο Λεβαδειακός. Οι Πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονικοί, όμως στο δεύτερο 45λεπτο έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, κράτησαν μπάλα και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Τα τέρματα των Αρκάδων σημείωσαν οι Σίτο (9') με δυνατό σουτ, Κρέσπι (29') με κεφαλιά.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τον Λεβαδειακό έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Φυτανίδης, Κόναν. Ο τελευταίος στο 71' είχε ευκαιρία να σκοράρει όταν αστόχησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ν' Νομό. Στο 43' από κάθετη του Συμελίδη ο Νίκας σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε ο Μπάγιτς, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Τσιφτσής, Βλάχος, Ορτένγκα, Ματρικάρντι, Σουάρεζ, Μπελόκ, Παναγιώτου, Σίτο, Καπίγια, Μπαράλες, Κρέσπι. Αγωνίστηκαν και οι: Ψεύτης, Χριστόπουλος, Τασουλής, Αλί Μπαμπά, Χουαρέγκι, Αλάγκμπε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς (32' Κοκκαλάς), Χατζολάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Κοζορώνης, Νίκας, Φυτανίδης, Καστιγιόν, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Συμελίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μαχαίρας, Βήχος, Καραμπάς, Τσάπρας, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Σένκα, Ορφανίδης, Κόναν, Ν' Νομό, Μακρής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep