«Τα σπρώξαμε στον γκρεμό»

Τα συμπεράσματα του Δημήτρη Σπανού από την ήττα (1-3) του Λεβαδειακού από τα Τρίκαλα και η ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Αρκετά παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού μετά την ήττα (1-3) από τον ΑΟ Τρίκαλα σημείωσε ότι «όλα τα σπρώξαμε στον γκρεμό», ζήτησε υπομονή και προανήγγειλε την άμεση έλευση αμυντικού. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας:

«Δεν κερδίσαμε τίποτα. Αντίθετα, χάσαμε. Στα τρία προηγούμενα φιλικά είχαμε μία σημαντική βελτίωση, αλλά όλα τα σπρώξαμε όλα στον γκρεμό. Δεν δείξαμε κάτι ιδιαίτερο. Δεν είναι αυτή η ομάδα, όμως σε μία προετοιμασία αυτά τα σκαμπανεβάσματα υπάρχουν. Ίσως να είναι και για καλό αν τα διαχειριστείς καλά.

Οι απουσίες είναι δικαιολογίες. Περισσότερο είναι η νοοτροπία, το «θέλω», το «πιστεύω», ο αγωνιστικός τσαμπουκάς που πρέπει να έχει μια ομάδα και εμείς, δυστυχώς, δεν είχαμε. Όποιος παίκτης έχει έρθει είναι καλός, θα μας βοηθήσει. Θα πρέπει να μπει στο σύνολο γρήγορα, άρα κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τους εισάγουμε, να τους δουλέψουμε και να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα.΄Είναι μια ομάδα που χρειάζεται υπομονή. Σίγουρα θα κινηθούμε να πάρουμε κάποιον αμυντικό. Θεωρώ ότι αυτό θα γίνει άμεσα».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep