Δίκαιη ήττα Λεβαδειακού

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε τον Λεβαδειακό στο γήπεδό του με 3-1.

Το αήττητο σερί του Λεβαδειακού στα φιλικά παιχνίδια διακόπησε στην έδρα του. Ο ΑΟ Τρίκαλα έφυγε νικητής με 3-1 από την έδρα των Βοιωτών, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που ήταν κακοί. Απουσίαζαν, βέβαια, οι τραυματίες Κονέ, Μάντζιος, ενώ πήραν για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Κοζορώνης, Ν' Νομό.

Ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ στο 23' με σουτ του Ριζογιάννη. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν την κόκκινη του Σανδραβέλη στο 40' για τράβηγμα στον Καστιγιόν, όμως ο αμυντικός των Θεσσαλών τιμωρήθηκε με κίτρινη. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου τα Τρίκαλα έχασαν ευκαιρία με τον Νιάρο, όμως ο Μπάγιτς έσωσε την εστία του.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Λεβαδειακός απείλησε νωρίς (47') με τον Καραχάλιο και εν τέλει έφτασε στο 1-1 με πλασέ του Ιωαννίδη στο 51'. Ακολούθησαν, ωστόσο, δύο ακόμα τέρματα για τους «κυανέρυθρους». Ο Νικλητσιώτης στο 75' από συνεργασία των Τεγούση - Πελάεθ έκανε το 1-2 και στο 87' ο Πέλκας με διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς (62’ Βούκοβιτς), Χατζηλάμπρος (62’ Μαχαίρας), Λιάγκας (62’ Νίκας), Τσάπρας (46’ Ορφανίδης), Παντελιάδης (62’ Καραμπάς), Καραχάλιος (62’ Κοζορώνης), Μητρόπουλος (62’ Σαβαντογκό), Καστιγιόν (62’ Σένκα), Σανάμπρια (62’ Ν’Νομό), Ιωαννίδης (62’ Μακρής).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμάκης (46’ Ζαρόπουλος ), Σανδραβέλης (77’ Πέλκας), Βέρτζος (56’ Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος, Νιάρος (46’ Ντόσης), Ρυζογιάννης (88’ Καμπλιώνης), Παπαγεωργίου (62’ Πελάεθ), Γρηγορόπουλος (62’ Ζβιάντι), Λώττας (62’ Τεγούσης), Τσίπρας (56’ Σταματής), Αλεξιτς (62’ Νικλητσιώτης).

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep