Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ταραλίδης: «Είναι απάνθρωπο»

Ο μέσος του Λεβαδειακού με αρκετή δόση ειρωνείας τόνισε ότι περίμενε την έναρξη των play off τον Αύγουστο!

Ο Γιάννης Ταραλίδης μίλησε στον NOVA ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε απάνθρωπη διαδικασία τα μπαράζ ανόδου μέσα στον καύσωνα.

 

-Για την απόφαση να διεξαχθούν τα πλέι-οφ αυτή την χρονική στιγμή:

 

«Δεν το περιμέναμε ότι θα έχουν τέτοια εξέλιξη. Από θαύμα αρχίσαμε τώρα τα πλέι-οφ. Εγώ περίμενα τον Αύγουστο να συμβεί αυτό. Ευτυχώς εμείς είχαμε αρχίσει προπονήσεις. Είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Να καλείς έναν ποδοσφαιριστή να γυρίσει από τις παραλίες για να παίξει σε παιχνίδι χωρίς να έχει προετοιμασία και να έχει παιχνίδια».

 

-Εάν κάποια ομάδα έχει προβάδισμα:

 

«Όλες οι ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Απλώς εμείς έχουμε δύο 11άδες και ξεκουραζόμαστε. Είναι δύσκολο να προσπαθήσεις να επανέλθεις και να δίνεις δύο παιχνίδια τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Από το πρόγραμμα που έβγαλαν δεν το πιστεύαμε. Ούτε σε προετοιμασία δεν το έχουμε κάνει αυτό. Όποια ομάδα και να βγει στη Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να πάρει μια εβδομάδα ο παίκτης να ξεκούραστος. Όταν αρχίζει το πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε κάνει και μια μινι προετοιμασία. Είναι δύσκολα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μας κάνει μεγάλη ζημιά. Από ότι βλέπω, είμαστε όλοι και οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων πολύ κουρασμένοι. Τα προβλήματα θα βγουν αργότερα στο πρωτάθλημα μετά τον Οκτώβρη – Νοέμβριο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep