Logo
Print this page

Τα συμβόλαια του Λεβαδειακού

 

Ποιοι παίκτες είναι δηλωμένοι από τους Βοιωτούς.

 

 

Ο Λεβαδειακός είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφές έως τώρα, αφού περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την κατηγορία που θα μετάσχει τη σεζόν 2011-12. Παίκτες πολλοί έχουν περάσει από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Παράσχου, όμως το footballleaguenews.gr σας παρουσιάζει τους 24 ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια είναι κατατεθειμένα στην Ένωση Β', Γ' Εθνικής.

 

Ας ξεκινήσουμε με τους νεοαποκτηθέντες:

 

Ο Δημήτρης Ιωάννου που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα έχει επιλέξει τη φανέλα με το «4».

 

Ο μέσος Γιώργος Ζησόπουλος έχει υπογράψει για έναν χρόνο και θα φορά την επόμενη σεζόν τη φανέλα με το «9».

 

Ο γεννημένος στην Αμερική, Ουρουγουανός με ιταλικό διαβατήριο, Αγκουστίν Βιάνα υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2013.

 

Ο 31 ετών αμυντικός Βαγγέλης Κουτσόπουλος μετά την ΑΕ Λεμεσού υπέγραψε διετές συμβόλαιο στους «πράσινους» και επέλεξε τη φανέλα με το «3».

 

Ο 26χρονος Παναγιώτης Κόρμπος που έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα, θα φορά τη φανέλα με το «7» έπειτα από την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

 

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο, Νέτο Καβαλιέρι αποκτήθηκε για δύο χρόνια και δόθηκε δανεικός στον ΑΟ Γλυφάδας.

 

Όσον αφορά στους παίκτες που συνεχίζουν, τα συμβόλαια που έχουν κατατεθεί είναι αυτά των: Θανάση Μουλόπουλου, Χρήστου Λισγάρα, Ιβάν Τάσιτς, Ζντράβκο Πόποβιτς, Γιώργου Μπουντόπουλου, Πέτρου Ζουρούδη, Δημήτρη Κοιλιάρα, Δημήτρη Κυριακίδη, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, Γιάννη Αλεξίου, Στέλιου Βασιλείου, Μανώλη Νικολακάκη, Ευθύμη Κοτίτσα, Κυριάκου Στρατηλάκη, Δημήτρη Μαχαίρα, Ίκερ Μπεγκόνια, Πατρίκ Ντιμπαλά και Σερζ Μπράνκο. Οι δύο τελευταίοι αποτελούν, ωστόσο, παρελθόν, ενώ δεν έχει κατατεθεί ακόμα το συμβόλαιο του Μανώλη Ψωμά και του Αργεντινού μέσου, Άλαν Σάντσες.

 

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr