Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στη Ριζούπολη

 

Ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε τον Απόλλωνα σε φιλικό ματς, με τον Μούσα Ποκόνγκ να αφήνει καλές εντυπώσεις.

 

 

Οι «πράσινοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε ένα ακόμα τεστ προετοιμασίας, με τον υπό δοκιμή Αφρικανό να δημιουργεί αρκετές επικίνδυνες στιγμές στα καρέ των γηπεδούχων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος να εισηγηθεί την απόκτησή του.

 

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 87’ όταν ο Βασιλείου αφύλακτος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπεγκόνια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 90’. Ο Κρουσταλέλης πάσαρε στον Μαρίνου και αυτός με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 1-1.

 

Απόλλων Σμύρνης: Κόης, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Γρομητσάρης, Σαββίδης, Διαμάντης, Καραδέμητρος, Κατσαρός, Μπιλίτσης, Ζαχαρόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τσιλιγκίρης, Κορώνης, Κοροβέσης, Μαρίνου, Κωνσταντίνου, Λαζανάς, Τσούκαλος

 

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ιωάννου, Πόποβιτς, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ποκόνγκ, Ζουρούδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πασχαλάκης, Κοτίτσας, Αλεξίου, Βασιλείου, Μπεγκόνια, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Μπουντόπουλος.

 

 

Last modified onΚυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011 00:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep