«Νίκη στην Ξάνθη για να τελειώσουμε...»

Οι πρώτες δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Λεβαδειακού και εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Λεβαδειακού πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 και δήλωσε για το αποτέλεσμα και εν όψει του «τελικού» με την Ξάνθη:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έπρεπε να νικήσουμε για να πάμε στο επόμενο. Το επόμενο είναι και το πιο κρίσιμο της χρονιάς. Παίζαμε με μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά, ήμασταν επιθετικοί στην άμυνά μας, κρατήσαμε μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα και δίκαια κερδίσαμε.

Το αφήνουμε. Ήταν το εισιτήριό μας για να πάμε στην τελευταία αγωνιστική. Πάμε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουν δύο ομάδες που ανήκουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Λεβαδειακός νομίζω ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς θα προετοιμαστούμε καλά και, φυσικά, θα προσπαθήσουμε και θα πάμε για να νικήσουμε στην Ξάνθη.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έχουμε ποιότητα στο ρόστερ μας και ποσότητα. Δεν έχουμε προβλήματα. Να ξεκουραστούμε μία μέρα και νομίζω θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τελειώσουμε την κατηγορία».

Για την πρόσληψή του:

«Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να έρθω. Κανένας δεν θα μπορούσε να πει όχι τη δεδομένη στιγμή. Το γκρουπ, οι άνθρωποι είναι πολύ οικείοι. Κι εγώ και οι συνεργάτες μου νιώσαμε σα να είμαστε εδώ τρεις και τέσσερις μήνες. Νιώθω πολύ καλά. Ξέρω τα παιδιά, έχω συνεργαστεί και με κάποιους, έχουμε παίξει αντίπαλοι με τους περισσότερους. Όταν κάθεσαι έξω λίγο, το βλέπεις πιο ήρεμα, πιο ψυχρά, πιο αντικειμενικά. Πιστεύουμε όλοι μας πάρα πολύ σ' αυτά τα παιδιά».

Αν συνεχίσει σε περίπτωση ανόδου:

«Θα είναι μεγάλη μου χαρά. Οι πρώτοι που δικαιούνται και θα καρπωθούν την επιτυχία είναι οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση που κάνει τον αγώνα της εδώ και χρόνια για να ξανανέβει και το πιο μικρό λιθαράκι ανήκει σε εμάς. Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να είμαστε γραμμένοι στην ιστορία ότι συμμετείχαμε στην άνοδο».

Τι άλλαξε:

«Η ομάδα ήταν μια χαρά. Το μόνο που αλλάξαμε ήταν το σύστημα και το αγωνιστικό μας στυλ. Να πρεσάρουμε πιο ψηλά, να έχουμε περισσότερη κατοχή, να αλλάξουμε πλευρές για να βρούμε τις λύσεις. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά».

Last modified onΚυριακή, 16 Μάιος 2021 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep