Logo
Print this page

«Ο Κομπότης με στήριξε από την πρώτη μέρα»

Ο Νέστορας Μυτίδης σε συνέντευξή του στην Κύπρο στάθηκε στη στήριξη που έλαβε από την πρώτη στιγμή από τον ισχυρό άνδρα του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη. 

Στη στήριξη που έλαβε από τον Γιάννη Κομπότη από την πρώτη μέρα που υπέγραψε στον Λεβαδειακό, την μάχη για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Κύπριος επιθετικός των Βοιωτών σε συνέντευξή του στο kerkida.net. 

Αρχικά, πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα μετά το γκολ σου χθες; Ο Λεβαδειακός πάει για άνοδο;

"Είμαστε δεύτεροι, 3 βαθμούς πίσω από τον Ιωνικό και έχουμε ακόμα 4 αγωνιστικές. Ο λόγος που ήρθα στο Λεβαδειακό από τη πρώτη στιγμή είναι γιατί ήταν ένα από τα φαβορί για άνοδο. Ο μόνος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Είναι κλασσική ομάδα της Superleague και αν δεν υπήρχαν ορισμένες ατυχίες και αστοχίες στη διάρκεια της χρονιάς η υπόθεση άνοδος θα ήταν τελειωμένη νομίζω."

Ο Νέστορας θα είναι ξανά στην πρώτη κατηγορία την επόμενη περίοδο; Έχεις συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και για την επόμενη περίοδο;

"Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αλλά το συμβόλαιο μου τελειώνει τον Ιούνιο."

Πέτυχες ένα φοβερό γκολ, δείγμα της αξίας σου. Έγινε χαμός στο γκολ. Τους ξεσήκωσες όλους ακόμη και τον Πρόεδρο...

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος γενικά αλλά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Το θετικό ήταν ότι εκτός από ωραίο ήταν και πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα. Το χαρήκαμε όλοι και φυσικά ο πρόεδρος που είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την ομάδα, θυσιάζει πολλά για την ομάδα και είναι πολύ κοντά μας. Προσωπικά με έχει στηρίξει πολύ από τη πρώτη φορά που με πήρε τηλέφωνο να έρθω στην ομάδα μέχρι τώρα."

Για τον Ιωάννη Κωστή, πως βλέπεις τον νεαρό άσο, είσαι πλέον από τους πιο έμπειρους στην ομάδα...

"Ο Ιωάννης είναι μεγάλο ταλέντο και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Του αξίζουν τα καλύτερα και είμαι σίγουρος θα πετύχει όλους τους στόχους του. Έχουμε άψογη συνεργασία μέσα στο γήπεδο και είναι σημαντικός πολύ για την ομάδα μας. Είναι μοντέρνος μέσος με φοβερές πάσες και πολύ καλή τεχνική. Έχει και τρομερό σουτ και πάρα πολύ καλά χτυπήματα από στημένα. Είμαι σίγουρος για τον Ιωάννη γιατί είναι και τσαμπουκάς σαν χαρακτήρας με αυτοπεποίθηση, ότι χρειάζεται δηλαδή για να προχωρήσει στο ψηλό επίπεδο."

Θέλεις να συνεχίσεις στην Ελλάδα ή σκέφτεσαι το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο;

"Μου αρέσει το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό όπως και η ζωή. Πέρσι είχα προτάσεις και από άλλες χώρες ωστόσο επέλεξα να μείνω Ελλάδα. Προτιμώ να συνεχίσω να παίζω στο εξωτερικό αλλά ποτέ δε ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα."

Παρακολουθείς το πρωτάθλημα μας; Θα ήθελα ένα σχόλιο...

"Είναι ανταγωνιστικό πολύ το πρωτάθλημα φέτος και θα πάει μέχρι το φινάλε. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στα πάνω στρώματα αλλά και στα κάτω. Το παρακολουθώ, περισσότερο γιατί έχω φίλους που αγωνίζονται, όπως ο Αντωνιάδης, ο Αβραάμ, ο Μιντίκκης, ο Οικονομίδης, ο Χριστοφή και βλέπω τους δικούς τους αγώνες. Εύχομαι σύντομα να μπορούν να πηγαίνουν και φίλαθλοι στα γήπεδα γιατί έχουν λείψει πολύ, όχι μόνο στη Κύπρο, αλλά παγκόσμια."

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr