«Δεν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός»

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, σύμφωνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να νικήσει ο Παναθηναϊκός.

Ως αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε ο ΑΟΧ Κισσαμικός τον διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσουν οι «πράσινοι» και σημείωσε: «Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει τα «ηνία» της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο».

Αναλυτικά:

«Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την «εφεύρεσή» του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ. Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας.

Έχουν δει φέτος τα μάτια μας πολλά στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι ούτε το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε εξαίρεση στα όσα γίνονται, που όπως φαίνεται για κάποιος λόγους γίνονται και δεν είναι απλά σύμπτωση τα επαναλαμβανόμενα και σοβαρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τέτοιες διαιτησίες και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά, με αποτέλεσμα – εκτός του εκνευρισμού που προκαλούν στον κόσμο – να «οδηγούν» σε συμπεράσματα τους «υγιείς» ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι κάθε άλλο παρά διανύουμε περίοδο εξυγίανσης.

Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει τα «ηνία» της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

x